2777
2789
عنوان

داستان زندگی من و‌مادرم....🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 434969 بازدید | 1636 پست
بچه برو پی درست مگه تو کنکور نداری چند ماه دیگه ب خدا دوره ما کنکور غول بود باید زمین میزدیمش

بعدشم من ۱۸ سالمه و دلیل نمیدونم ب کسی جوابی پس بدم حتی اگه کنکور داشته باشم مسئولش خودمم

بخدا درسمو میخونم میخواستم بخوابم از اول این تاپیک بودم ولی اینقد خوشم اومد نمیتونم

ایا منم اعلام حضور کنم همین حرفا رو بشنوم یا زوده؟😂😂

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از این اتفاق دیگه روم نشد ادامه کلاس رو با ایشون بردارم

درخواست دادم و استاد این درسم عوض شد

هردو توی یه دانشگاه بودیم.گاهی همو می‌دیدیم،ولی دیگه باهاش کلاس نداشتم

بعد از گرفتن فوق لیسانسم،تعداد خواستگار ها بیشتر میشد

با چند تاشون صحبت کردم و متوجه شدم بیشتر از خودم،بخاطر خونوادم اومدن جلو و جواب رد میدادم

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
2803
ولشون کنا ملت ۱۰ سالگی شوهر میکنن بعد ما با ۱۸ سال سن باید ب اینا جواب پس بدیم ک داریم ی داستان میخو ...

این که راست میگن به کنار

بچسبیم به داستان 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
ولشون کنا ملت ۱۰ سالگی شوهر میکنن بعد ما با ۱۸ سال سن باید ب اینا جواب پس بدیم ک داریم ی داستان میخو ...

تروخدا دعوا نشه که بترکه

منظوری نداشتن

من از لحن بیانشون متوجه طنز بودن شدم

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
2804

زمزمه های خونواده داییم هم بلند شده بود که اینبار خودم مستقیم گفتم نه

حقا میلاد چیزی از ظاهر و موقعیت مالی کم نداشت.بخاطر همین هم یکی از دخترای فامیل که سنش به میلاد میخورد دوسش داشت

وگرنه از اخلاقای بدش خبر نداشت.بدیاش برای ما رو شده بود

اسی تاپیک گریتو به خنده تبدیل کردیم  لطف کن سریع بگو بریم بخوابیم😅😅😅

اره،با گریه چند جاش خندیدم😅

2805

بعد از نه من،داییم اینا ارتباط رو با ما تقریبا به صفر رسوندن

من تقریبا خونه نشین شده بودم.بعد از اونهمه درس نیاز به استراحت داشتم.

چند ماه بعد از این اتفاقات،از بسیج دانشگاه به من زنگ زدن و یه موردی رو معرفی کردن

با ایمان،خوش رفتار،با خونواده و محترم.سنش و کارش رو گفت

انقدر باهام صحبت کرد و از خوبی هاش گفت تا قبول کردم با پدرم هماهنگ کنن و بیان تا ببینیم همو و صحبت کنیم

2801