2777
2789
عزیزم نگران نباش منم به خاطر دفع پروتیین مجبور شدم تو سی و شش هفته زایمان کنم پسرم یک هفته تو دستگاه بود دستگاه چیز وحشتناکی نیست فقط کمک می کند تا ریه شون کامل شه راحت تر نفس بکشن الانم شکر خدا پسرم صحیح و سالم بغلمه تازه دکترش گفته بود اگه یک هفته دیگه می موند دیگه نیازی به دستگاه نبود شما که 37 هفته ای فکر نکنم بره تو دستگاه انشالله به سلامتی زایمان کنی
معبودا ! به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند . . . خدایا خیلی خیلی شکرت پسرگلم هادی چهارشنبه 19 شهریور دنیا اومد ، خدایا نگهدارش باش .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عسل منم 35 هفته دنیا اومد. کیسه ابم یهویی ترکید. وزنشم 2400 بود .اصلا هم تو دستگاه نموند. شب تو اتاق خودم بغلم خوابید. شیرهم بهش دادم. فردا صبحشم اومدیم خوته. طفلک لباس 00 هم واسش بزرگ بود. الان بعد 2ماه هزاااار ماشاا.. بزتم به تخته 4کیلو نیم شده.. نگران نباش گلم. انشاا.. نی نی شما هم سلامت دنیا میاد
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس
2803