2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم نمیتونم تحمل کنم

3302 بازدید | 52 پست
در حالی که دو ماه دیگه عروسی خواهرم بود و خودمونو واسه عروسی آماده میکردیم یه روز شنبه با صدای نفس زدن پدرم از خواب پا شدم همش گفتیم بابا چی شده گفت دارم میمیرم درمونگاه نزدیکه خونمون بود زودی دکتر آوردیم پدرم گفتش سکته کردم دکتر گفت نه خوبه خوبی البته قبلشم زنگ زدیم اورژانس همش فقط سوال و جواب کرد چطوره چند سالشه و ... بعد با پدرم رفتیم درمانگاه دکتر گفت هیچی نیس و نوار قلب گرفت و گفت برین خونه اومدیم خونه پدرم صبحونه گذاشت رو میز که بخوره یهو دوباره گفت حالم بده رفتیم درمانگاه ولی پدرم از رو تخت دیگه بلند نشد همش تو دوساعت بابای نازنینمو از دست دادم همه شوکه شدن پدرم بیماری نداشت ولی سه تا سکته شو تو یه روز زد از اون روز لعنتی شش ماه گذشته ولی من هنوز منتظره بابام هستم باورم نمیشه یه لحظه نیس که بهش فک نکنم همین الانشم اشکم دراومده دلم واسش تنگه زندگیم واسم بی مفهومه از خدا دلگیرم همش دعا میکنم منم زود بمیرم برم پیشش اصلا نمیتونم یدونه اون زندگی کنم از زندگی بدم میاد دوس دارم بمیرم برم پیشش. واسه شادی روح بابام یه صلوات بفرستین مرسی
خدا رحمتش کنه
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ
فرستادم عزیزم
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

khoda rahmatesh kone rohesh shad azizam man salavat ferestadam
🙏 خدایا به خاطر نعمت بزرگی که به من عطا کردی هزاران بار شکر. خدایا فرزندم را به دستان پرقدرت تو می سپارم، در پناه خودت برایم حفظش کن.
خدا رحمتشون کنه
خدا جونم سلامتی همه اعضای خانواده ام...سلامتی همسرم و تمام زندگیم دخترم و توراهیم پسرم...ایشاالله به سلامتی در آغوشش بگیرم و برای هردوشون مادری کنم...محتاج دعا دوستان هستم
پدرت تو رو ناراحت ببینه ناراحت میشه

براش قران بخون
برو کنار مزارش
اون تورو میبینه
صلوات فرستادم
زندگی تعداد نفسها نیست!زندگی تعداد لبخندهای کسانیست که دوستشان داریم....

خدا رحمتش کنه خیلی سخته من نمیتونم تصور نبودن بابامو بکنم ولی برادر جوونمو از دست دادم عزیزم یواش یواش ارومتر میشی باید خودت به خودت کمک کنی به این فکر کن که همه ما یه روزی میریم تون دنیا و باباتو میبینی