2777
2789
عنوان

دوستانی که برای امام رضا پیغام دادن بیاین ....

| مشاهده متن کامل بحث + 20059 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روحت شاد مهربون.. دلم این روزا خیلی هوای مشهد رو کرده.. تاپیکت رو که دیدم فکر کردم برای همین چند روزه اخیره و اومدم بگم دعامون کن.. ولی دیدم برای سال ۹۲ ئه.. با خودم گفتم چقدر مهربون بود که به یاد دوستاش بوده

تا این که چشمم به پست‌هایی افتاد که گفتن روحت شاد.. فهمیدم رفتی و میدونم الان پیامم رو میبینی

پس دیگه مشکلی نیست.. ازت میخوام دعا کنی منم توی این چند ماه برم مشهد

قول میدم اگه رفتم به یادت باشم و پیش اقا امام رضا طلب ارامش و حال خوب بکم واست..💚 شما که به یاد دوستای قدیمیت بودی، به یاد ما هم باش..💚

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾

روحت شاد مریم جان من یکسال اتفاقی اشناشدم وقتی تایپک هات میخونم اروم میشم دوهفته دل اشوبم از ایندم میترسم از جواب ازمایش هام میترسم من مجردم دلم میخاد با عشقم ازدواج کنم میدونم جات خوبه پیش امام رضا ضامنم بشو جواب ازمایش هام خوب باشه خواهش میکنم می می ناز دوهفته استرس دارم از جواب ازمایش هام خوب بشه مشکلم با دارو حل بشه می می ناز 

خدا رحمتت کنه که آنقدر دل پاک و مهربونی داشتی 🥺

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

💔

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

الهی بمیرم برات ک ندیدم ت نمیشناسم ت باهات حرف نزدم اما کلی دلم برات گرفته

یعتی الان کجایی؟ چکار میکنی؟ 

شاید باورت نشه ولی بارها و بارها برات اشک ریختم

خدا رحمتت کنه عزیزدلم، تو اون دنیا بهترین جا نصیب ت شده باشه دورت بگردم 

....‌