نذر کرده بودم چنانچه پام به آستان مبارک امام رضا برسه با خودم دعا و درد و دل های دوستداران و امیدواران به کرم آن حضرت رو ببرم خدمتشون بلکه از سر لطف ایشان و دعای دوستان خدا هم نظر لطفی به من کمترین بندازه این مهم انجام شد http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=692846 این تاپیک رو پرینت گرفتم 30 صفحه شد ( با دعاهایی که تو ایمیل و پیغام خصوصی ام بود ) خدا توفیق داد رفتم به فاصله ده قدم از ضریح ایستادم و سلام همه تونو تک تک با السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ابلاغ کردم و دعاهاتونو با صدای بلند برا آقا خوندم برای دوستان و همراهان همیشگی تاپیکم هم جدا دعا کردم از خدا میخوام روسفیدم کنه و هرکی به حاجتش رسید به خواست خدا تو این تاپیک خبر بده تا شاد بشیم .... امید حاجت روایی برا همه عزیزان نی نی سایتی رو دارم بووووس برا همه ... البته گویا نذرم مقبول افتاده ان شالله ... قربون خدا برم بعد از نماز صبح امروز دوست مومنی برایم بی خبر قرآن باز کرده و بشارت طلایی از طرف خود خدا بهم داد که شگفت زده شدم ..چه زود باهام حساب کردند ...یا سریع الحساب ....یا خدا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
واقعا خدایی هست؟ اگه هست چرا بنده هاش انقد زجر میکشن اونم همچین بنده ای که انقد خدا رو دوست داره گفته یا سریع الحساب یا خدا 😔 آدم از درگاه خدا ناامید میشه این چیزا رو که میبینه
کاش من به جات مرده بودم همه چیزم و گرفتن زندگیییم و حتی جگرگوشه ام زنده ام اما با مرده فرقی ندارم مریم جان برام دعا کن همه چی برگرده به ده سال پیش دارم روانی میشم خدااااااااااااااا چرا صدام نمیشنوی آخه چرا فقط زجر زجر زجر
به قول مریم خانم یا سریع الحساب..........منتظرتم........جواب ظالمان بده
سلام. برای سلامتی و ظهور امام زمان خیلی دعا کنین که با ظهور دنیا بهشت میشه.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.