2777
2789
عنوان

کنکور

180 بازدید | 20 پست

خیلی ناامیدم😐

الان دارم روزی ۷:۱۵میخونم  ولی بازم میترسم

میگم قبول نمیشم

این چه حسیه اخه 

شماهم اینجوری بودید موقع کنکورتون یا هستید؟

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

چ رشته ای

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ رشته ای

تجربی

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
2805
برای رشته های تاپ ساعت مطالعتو بالاتر ببر

چندساعت مثلا

ترس چی اخه. الانتا کنکور کلی وقت هست. انگیزتو ببر بالا. 

نمی دونم چرا این جوری شدم🙁

من خودم مشاورکنکورم.  دانش اموز اینطوری زیاد دیدم. از درس خوندنت احتمالا راضی نیستی یا پیشرویت ...

نه اونو راضیم پیشرفت هم دارم میکنم می دونید ترس دارم که بین این همه ادم قبول نشم چون پشت کنکوریم یه بار ضربه خوردم  پارسال نخونده دادم ولی یه حس منفی ازش گرفتم

یا ب لحاظ انگیزه ایی مشکل داری یا اعتماد ب نفست کمه. مشکلت رو بگو تا راهنماییت کنم

همین اعتماد به نفسم فکر کنم

نه اونو راضیم پیشرفت هم دارم میکنم می دونید ترس دارم که بین این همه ادم قبول نشم چون پشت کنکوریم یه ...

اتفاقا کسایی ک سال اول قبول نشدن و سال دوم شرکت میکنن اشتباهات سال گذشتشون رو تکرار نمیکنن و نتیجه بهتری نسبت ب سال اولشون میگیرن.  تو هم الان باتجربه ایی و قبولیت امسال دیگه خیلی راحته . وقتی هم اعتماد ب نفست کم باشه درسارو خیلی بهتر میخونی و محکم تر میخونی ک خب سر کنکور نتیجه بهتری میگیری. خیلیا همین اعتماد ب نفس بالا کار دستشون داده. من دانش اموز با اخلاقای نتفاوت زیاد دیدم‌ ب حرفام شک نکن

اتفاقا کسایی ک سال اول قبول نشدن و سال دوم شرکت میکنن اشتباهات سال گذشتشون رو تکرار نمیکنن و نتیجه ب ...

خیلی ممنون 😘

2809