2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرنوش جان این روش رو آرایشگرم به من گفته ولی من از تنبلی انجام ندادم واسه همین نمیدونم چقدر موثره
1- وقتی تو آرایشگاه موهاتو رنگ میکنی به آرایشگرت بگو فقط با آب ولرم بشوره و شامپو نزنه
2- رفتی خونه نمک سنگ رو پودر کن خیس بده با آبش موهاتو بشور رنگت ثابت میشه
سلام گلم اولا 24 سلعت بعد رنگ کردن برو حمام من از شامپو و نرم کننده نیوا مخصوص موهای رنگ شده استفاده کردم خوب بوده ......فولیکا هم خوبه....ایپک هم خوبه
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!
garnier -fructis color last خیلیییییییی خوبه

آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی

https://hph.co.ir/product/686-شامپو-آرگان-موهای-خشک-رنگ-شده

موهای رنگ‌شده و آسیب‌دیده توسط مواد شیمیایی (دکلره) و یا حرارت (اتومو و سشوار) حالتی شکننده داشته و در صورت عدم احیاء، باعث پدید آمدن موخوره و خورد شدن ساقه مو می‌شوند.

با سلام

در فرمولاسیون شامپو تثبیت کننده رنگ مو سینره سعی شده است از مواد طبیعی جهت ترمیم مو و حفظ رنگ مو بهره گرفته شود تا مو خوش حالت و درخشان باشد و نیاز به رنگ کردن مجدد مو ها کمتر شود. در این شامپو از عصاره انار و پلیمر های سیلیکونی جهت ثبات بخشیدن به رنگ مو و ترمیم ساقه مو استفاده شده است.