2777
2789
عنوان

قرمه سبزی چجوری درست کنم

123 بازدید | 15 پست

بچه ها با زودپز برقی اولین باره میخوام قرمه سبزی درست کنم 

سبزی از فروشگاه خریدم یخ زده سرخ هم نشده 

لوبیا هم چیتی میخوام بریزم 

برای ۳ نفر چقدر بریزم لوبیا و سبزی و گوشت

لیمو چند تا بندازم 

به ترتیب چجوری تفت بدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیاز و گوشت و اول سرخ کن .سبزی هم جدا سرخ کن  .سبزی ک سرخ شد بریز توی گوشت و پیاز  یکم فلفل و نمک و سماق بزن و آب بریز  تا پخته بشن  لوبیا رو هم جدا اندازه نیم ساعت بزار بپزه بعد بریز تو قرمه سبزی هات  .لوبیا برا هر نفر ی مشت خیلی کوچیک 

امروزو زندگی کن😜
میخوام همه رو با زودپز برقی درست کنم

خب پس سبزی رو هم همونجا سرخ کن  مواظب باشه گوشت و پیاز نسوزه  لوبیا رو هم بریز  تو زود پز .من برا نفخش گفتم جدا بزار 

امروزو زندگی کن😜

سلام عزیزم من قرمه سبزی رو اینطوری درست میکنم 

سبزی رو خودم میگیرم و سرخ میکنم 

سبزی که گرفتی رو قشنگ سرخ کن سیاه باید بشه نه اینکه بسوزه ها قشنگ سرخ شه رنگش سیاه میشه 

یه دونه پیاز بزرگ رنده ریز میکنم میزارم سرخ شه 

سرخ شد گوشتا رو میریزم 

درش میزارم گوشتا آب بندازه و قشنگ تفت بخوره بعد ابش کشیده شد با پیاز سرخ میشه 

بعدش فلفل نمک زردچوبه میریزم ما یه ادویه مخصوص شهر خودمون داریم از اونم میزنم که مزه اش محشر میشه گوشتا با ادویه قشنگ سرخ شد سبزیو میریزم باز با سبزی یه تفت ریزی میدم بعدم لوبیا میریزم لوبیا هم چشمی میریزم اندازه دلخواهه لوبیا لعاب میده به خورش بعضیا لوبیا بخاطر نفخش کمتر میریزن 

بعدش آب جوش داغ میریزم و میزارم قشنگ جا بیفته اخراش لیمو میریزم از اونجایی که قرمه سبزی رو ما خیلی ترش دوس داریم .۶یا ۷ تا لیمو پوست میگیرم پرک لیمو رو میریزم توش 

ترش نشد یه ذره ابلیمو میزنم 

۱۵ دقیقه مونده بود که قشنگ جا افتاده بود

زیر دیگ کم میکنم سر دیگ نیمه باز میزارم قشنگگگگ روغن میندازهههه نوش جونت

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
به ترتیب چجوری سرخ کنم

اول پیاز و سر تف بده  بعد گوشت و بریز تفت بده بعدم سبزی رو بریز تفت بده تا زمانی ک رنگ سبزی تیره بشه بعد نمک و فلفل و سماق به اندازه بریز  لوبیارو بشور به اندازه هر نفر ی مشت کوچیک بریز تو خورشت از آخرم آب بریز. ی ساعت آخر دو تا لیمو دونه اشو در بیار بریز تو خورشتت

امروزو زندگی کن😜
سبزی چقدر بریزم

من چشمی میریزم عزیزم اما ۱۰۰ گرم کافیه اونم سرخ شده باشه میتونی کم کم بریز هم بزن اگه دیدی زیاده بقیش نریز

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱