2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد نود (قسمت دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 501220 بازدید | 17214 پست
سلام شب خوش

بهار جونم بابت راهنماییت ممنونم عزیزم

عکسای نی نی ها هم خیلی ناز بودن بوسسسسسسس

مامانای جدید خیلی خیلی خوش اومدین به تایپیک ما

سپنتا جونم خیلی خوردنی شده ماشالله خریداش هم مبارکش باشه

عید همه مبارک

مادیشب عروسی بودیم خیلی خوش گذشت کسری هم همکاری کرد می خوام 1 عکس بزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلکوه جون سوپش و میکس می کنی؟ شاید بیشتر دوست داشته باشه وزنش چقدره؟اگه مشکل وزن نداره نگران نباش عزیزم بالا خره عادت می کنه

شاید سوپش و بی مزه می پزی

من تو سوپ کسری ماهیچه یا مرغ+هویج+گشنیز+جعفری+عدس+رشته+سیب زمینی+کمی نمک+کمی زرچوبه+کمی برنج+پیاز+کمی آبلیمو موقع سرو

میکس می کنم کسری می خوره گاهی هم میکس نمی کنم با قاشق له می کنم براش تنوع داشته باشه

آرمان مریم....27 اردی بهشت........وزن تولد 3990........قد 53.......وزن 8 ماهگی 11500.....قد ؟...2 تا دندون داره-چهار دست وپا میره-وای میته ا گرفتن دیوار.

یاسمین زهرا.... 27 اردیبهشت .... وزن تولد 2680 ....قد 47.... وزن 8 ماهگی 7900... قد 67 ...یه چیزی بین سینه خیز و 4 دست و پا میره تنهایی میتونه یه ذره وایسه دندون نداره

باراد....29اردیبهشت.....وزن تولد 2460....قد 46....وزن 8 ماهگی 8100...قد 70.....2تا دندون داره ...کلی بپر بپر میکنه ماما وبابا هم میگه

ریحانه مهدیه... 1 خرداد... وزن تولد 2750 ....... قد 49 ... وزن ماه پیش 7350 ....قد 5/69........مثل قورباغه می جهد ..........

آرادبهار.......2خرداد......... وزن تولد 2980....... قد 48..... وزن 8 ماهگی 7500 ..قدش ؟ .......چهار دست و پا میره کنار میز و مبل می ایسته 4 تا دندون داره

آیهان لیدا....2خرداد.........وزن تولد 3.950........قد تولد50..........وزن 8 ماهگی 10.700...........قد 8 ماهگی76.......... یه کم سینه خیز میره بیشتر میچرخه....... 2تا دندون بالا دراورده یکی هم پایین.

کوروش مهیاس ... 3 خرداد... وزن تولد 3370 ....قد 49.5 ....وزن هفت ماهلگی10.700 .....قد 69 .......

آرمان پریسا.......4خرداد.....وزن تولد 3750 گرم...قد 51.....وزن ماه پیش10000.....قد ماه پیش 74...... چهار دست و پا میره....... 2.تا دندون پایین دراورده

پانیلا....5 خرداد....وزن تولد 3 کیلو...قد....48....الانم نمیدونم بعدا میگم...

بردیای نسرین...5 خرداد.....وزن تولد 3450گرم...قد 50....8 ماهگی 10650....قد...75..... دندون نداره... 4 دست و پا هم نمیره... از من و باباش و هر چییزی میگیره که بایسته...

پارسای مرجان.... 7 خرداد....وزن تولد 3490 گرم.... قد 50..... وزن ماه پیش؟؟ .... قد؟؟؟.........دو تا دندون پایین داره... دندون های بالاییش هم داره درمیاد

آرتین زهره....11 خرداد ..........وزن تولد 3160 گرم.... قد :49 ...وزن فعلی 9 کیلو.....قد فعلی72

ژینای سعیده ..... 15 خرداد ..... وزن تولد 2500 گرم ... قد 48 سانتی متر .... وزن هشت ماهگی 6700 گرم .... قد 70 سانتی متر یک هفته هستش که مثل کرم شبتاب سینه خیز میره .... نمی تونه تنهایی خوب بنشینه .... دندون هم نداره ....

آویسا... 18 خرداد... وزن تولد 2800 گرم....قد؟؟.... وزن فعلی 8500..... قد 73 ................... سینه خیز میره............ 2.تا دندون پایین دراورده

آرتای بهار...25 خرداد....وزن تولد 3610 گرم...قد 53.....وزن ماه پیش9300.....قد ماه پیش 73...... سینه خیز میره....... 2.تا دندون پایین دراورده دندون بالاییش هم داره درمیاد

بردیـا ی مهسیما...25 خرداد....وزن تولد 3220 گرم...قد 51..... وزن هفت ماهگی: 8800

محمد امین رها.....31 خرداد......وزن تولد 2450....قد 48.....وزن 7 ماهگی 7700.....قد 69.....سینه خیز عقب عقب میره و به چپ و راست می خزه....دندون هم نداره......خودم 26 سالمه

رادین مهسان.......1 تیر......... وزن تولد 3200....... قد 52..... وزن 7 ماهگی 8200 ..قدش 72 ....... 4 تا دندون داره -سینه خیز میتونه بره-

یا لطیف ...

مرسی از همه دوستای گلم بابت لطفشون به سپنتا...

دوستی جدید خوش اومدید به محفل ما ...

ساحل جون ماشالله چه نازو خوشگل شدی و البته لاااااااااااااااااااااااااااااااااااااغر و خوش اندام ، خوش به حاااااااااااااااااااااااااااااالت ، حسودیم شد . چکار کردی دختر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفرین به کسری که تو عروسی همکاری کرده و مامانش رو اذیت نکرده زبل خان :)

لیلی جون خیلی عکس های قشمگی گذاشتی ، هم خودت و هم پسری خیلی دوست داشتنی و ناز هستید بوووووووووووووووووووووووس برای هر دوتون و در ضمن رنگ موهات هم مبارکه عزیزم .

رها جون ، اول اینکه خیلی خوش اومدی و در مورد سوالت درباره صندلی غذا ، از 6 ماهگی تا 36 ماهگی نیشه از صندلی غذا استفاده کرد ، سپنتا که خیلی خیلی دوست داره و راحت توش میشینه و غذاشو میخوره ، قیمتش هم 285 هزارتومان بود که البته فروشنده اش گفت قیمت قدیمه و تا چند روز دیگه قیمتاشونو بالاتر می کنن چون همه مارکهای دیگه این کارو کرده بودند ، اگه خواستی آدرسش رو هم بهت میدم عزیزم .

آرمان مریم....27 اردی بهشت........وزن تولد 3990........قد 53.......وزن 8 ماهگی 11500.....قد ؟...2 تا دندون داره-چهار دست وپا میره-وای میته ا گرفتن دیوار.

یاسمین زهرا.... 27 اردیبهشت .... وزن تولد 2680 ....قد 47.... وزن 8 ماهگی 7900... قد 67 ...یه چیزی بین سینه خیز و 4 دست و پا میره تنهایی میتونه یه ذره وایسه دندون نداره

باراد....29اردیبهشت.....وزن تولد 2460....قد 46....وزن 8 ماهگی 8100...قد 70.....2تا دندون داره ...کلی بپر بپر میکنه ماما وبابا هم میگه

سپنتا .....اول خرداد .....ورن تولد 3340 ....قد 50 ...وزن 8 ماهگی 9کیلو ...قد ؟؟...دندون نداره .....تو یه ثانیه ده تا غلت میزنه ولی چهاردست و پا نمیره .... ماما بابا و دد رو واضح میگه

ریحانه مهدیه... 1 خرداد... وزن تولد 2750 ....... قد 49 ... وزن ماه پیش 7350 ....قد 5/69........مثل قورباغه می جهد ..........

آرادبهار.......2خرداد......... وزن تولد 2980....... قد 48..... وزن 8 ماهگی 7500 ..قدش ؟ .......چهار دست و پا میره کنار میز و مبل می ایسته 4 تا دندون داره

آیهان لیدا....2خرداد.........وزن تولد 3.950........قد تولد50..........وزن 8 ماهگی 10.700...........قد 8 ماهگی76.......... یه کم سینه خیز میره بیشتر میچرخه....... 2تا دندون بالا دراورده یکی هم پایین.

کوروش مهیاس ... 3 خرداد... وزن تولد 3370 ....قد 49.5 ....وزن هفت ماهلگی10.700 .....قد 69 .......

آرمان پریسا.......4خرداد.....وزن تولد 3750 گرم...قد 51.....وزن ماه پیش10000.....قد ماه پیش 74...... چهار دست و پا میره....... 2.تا دندون پایین دراورده

پانیلا....5 خرداد....وزن تولد 3 کیلو...قد....48....الانم نمیدونم بعدا میگم...

بردیای نسرین...5 خرداد.....وزن تولد 3450گرم...قد 50....8 ماهگی 10650....قد...75..... دندون نداره... 4 دست و پا هم نمیره... از من و باباش و هر چییزی میگیره که بایسته...

پارسای مرجان.... 7 خرداد....وزن تولد 3490 گرم.... قد 50..... وزن ماه پیش؟؟ .... قد؟؟؟.........دو تا دندون پایین داره... دندون های بالاییش هم داره درمیاد

آرتین زهره....11 خرداد ..........وزن تولد 3160 گرم.... قد :49 ...وزن فعلی 9 کیلو.....قد فعلی72

ژینای سعیده ..... 15 خرداد ..... وزن تولد 2500 گرم ... قد 48 سانتی متر .... وزن هشت ماهگی 6700 گرم .... قد 70 سانتی متر یک هفته هستش که مثل کرم شبتاب سینه خیز میره .... نمی تونه تنهایی خوب بنشینه .... دندون هم نداره ....

آویسا... 18 خرداد... وزن تولد 2800 گرم....قد؟؟.... وزن فعلی 8500..... قد 73 ................... سینه خیز میره............ 2.تا دندون پایین دراورده

آرتای بهار...25 خرداد....وزن تولد 3610 گرم...قد 53.....وزن ماه پیش9300.....قد ماه پیش 73...... سینه خیز میره....... 2.تا دندون پایین دراورده دندون بالاییش هم داره درمیاد

بردیـا ی مهسیما...25 خرداد....وزن تولد 3220 گرم...قد 51..... وزن هفت ماهگی: 8800

محمد امین رها.....31 خرداد......وزن تولد 2450....قد 48.....وزن 7 ماهگی 7700.....قد 69.....سینه خیز عقب عقب میره و به چپ و راست می خزه....دندون هم نداره......خودم 26 سالمه

رادین مهسان.......1 تیر......... وزن تولد 3200....... قد 52..... وزن 7 ماهگی 8200 ..قدش 72 ....... 4 تا دندون داره -سینه خیز میتونه بره-

سلام

22 بهمن هورررااااااااااااااااااااااااااااا

لیلی جون مبارک موهات.چه عکس نازی گذاشتی.به نظرم بردیا به خودت رفته نه؟در ضمن یکی ندونه فکر می کنه شما در یه ناحیه سردسیر همیشه برفی زندگی می کنی نمی دونه که همین بغل گوش خدومون(کاشون) قم هستی با این هوای گرمش تو تابستون.کاشون که سالی یه ساعت فقط برف میاد.ههههههههه

ساحل جون چه خوب کردی عکسای عروسی رو گذاشتی.چه قدم خوش تیپ شدی.چند کیلو لاغر کردی بعد از زایمان؟

همین دیروز نبود که برای اولین بار دیدمت؟

همین دیروز نبود که بلد نبودم بغلت کنم؟

همین دیروز نبود که برای اولین بار ناخن هایت را کوتاه کردم؟

مگر پریروز نبود که برای اولین بار حمامت دادیم؟

که بند ناف افتاده ات را به یادگار لای دستمال معطری پیچاندم؟

که شب ها تا صبح بیصدا بیدار بودی و اطراف را نگاه میکردی؟

که قدرت نداشتی در نور ، چشمان نازت را باز نگه داری؟

که رگ های نازکت از زیر پوست لطیف دستانت پیدا بود؟

که نمیدانستم عشق مادری سیری چند؟دیوانگی سیری چند؟ اسیر نگاهی شدن سیری چند؟

همین دیروز نبود؟...

چه زود گذشت ...زود تر از باز و بسته شدن پلک هایم .

و من میخواهم تمام این روزها را هزاررررررر بار نفس بکشم تا تمام نشود.

کاش عقربه ثانیه شمار ساعت را پنهانش کنم لابه لای خاطرات شیرین تا نبرد اینهمه تند و تند دلخوشی هایم را .

یادم نمیاد وقتی نبودی روز و شبام چه رنگی بود، چه شکلی بود.

الان دیگه حتی یه ثانیه بی تو بودن واسم محاله.

خدای مهربونم ، این شادی و خوشبختی رو به من و همسرم ببخش!

آمین!

(((((((این مطلب رو از وبلاگ نیکای مریناز نقل کردم.من خیلی لذت بردم شما هم لذت ببرید.)))))))))

http://mosafereman.blogfa.com/اینم آدرسش.