2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد نود (قسمت دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 501220 بازدید | 17214 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه مامانا گلی که به ایلیای من لطف داشتن از اینکه اینجا بین دوستای ایلیا و مامانای خوبشون هستم خوشحالم مامان آرمان عکستون خیلی خوشگله . به نظر من با شوشو خیلی شبیه هم هستین و آرمان گل خیلی شبیه هر دوتون هست
به نام خدای مهربون

سلام دوستان
عصر زمستانی گرم و زیبایی داشته باشید

فکر می کنم بخاطر سرعت اینترنت و فیلتر شدن خیلی از سایتها دیگه کسی نمیاد اینجا و اینقدر کند صفحات پیشرفت میکنه نسرین جون
ساحل جان عکس هاتون خیلی ناز بود.. همیشه شادی باشه

مریم جون چه عکس شادی گذاشتی.. تولد همسرت هم مبارک باشه

امیدوارم همه دوستان همیشه در کنار خانواده های مهربونشون شاد و سلامت زندگی کنند

بووووووووووووووس
مریم جون همه میدونن که من قم هستم عزیزم
اما اینجا برف میاد .. اونجوریا هم خشک نیست بابا.. اگرم یه شب خیلی سوز و سرما باشه و بارندگی نباشه متوجه میشیم که ارتفاعات اطراف مخصوصا سمت "فردو" و "برف انبار" اینا اساسی برف باریده و جمعه یا تعطیلی که بشه میریم برف بازی اگه بچه ها بیان
سه سال پیش که چنان برف بارید که همه تو خونه حبس شده بودن.. و تا مدتها همه جا برف بود!!
این عکس دیروز هم اونطرف ِ فردو ارتفاعات برف انبار هست..

دوباره سلاممممممممممممممم

کجائید مامانااااااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟/

به به مریمی چه عکس نازی گذاشتی ، همیشه شاد باشین و خندان ، ماشالله آرمانی چه بزرگ شده و آقا .بوس بوس

این مطلبی که گذاشتی هم فوق العاده است ...پر از احساس مادریه ...دوستش دارم
سلامممممممممم

مامان بارادی جونم مرسی

مریم جونم ممنونم عزیزم بوس برا سپنتا جونم

لیلی جونم مرسی عزیزممممممممممممم

مریم جون تولد شوشو مبارک عکستون هم خیلی نازه همیشه شاد باشین

مریم جون من قبل از بارداری 55 بودم تو بارداری 65 شدم الان 60 هستم من کلا زیاد چاق نیستم ولی کوچولو شکم دارم