2777
2789

دوستم بمن تا حالا بدی نکرده

ولی...

چند وقت قبل لباس برده بود پیش ی خیاط و خیلی سختگیرانه باهاش برخورد کرده ک اگه ی ذره شبیه مدلی ک میخام نباشه پول نمیدم و باید پول پارچمم بدیو....

خیاطه هم اعصابش خورده شده بود و گفته من اصلا برای شما لباس نمیدوزم

دوستم بهش گفته حالا خوبه خیاطی دکترنیستی اگه دکتر بودی چیکار میکردی

سر این طرز فکرش ک چون طرف خیاطه حق نداره ناراحت و عصبی بشه،  ازش بدم اومد، و اینکه سعی کرده بود با شغل طرف تحقیرش کنه

یا وقتی باهم باشگاه میرفتیم، یجوری با منت با اون خانومی ک باشگاه رو تمیز میکرد حرف میزد

هی بهش دستور میداد

نمی‌دونم چرا این وسط بمن  بر خورده😂

انقد ازش بدم اومده که دوسه هفتس ب بهونه های مختلف نمیرم ببینمش، یا پیام میده بزور جواب میدم

در صورتی ک قبلا بیستو چهار ساعتی چت میکردیم

هفته دوسه بار بیرون میرفتیم

و اینکه اون طفلک بمن بدی نکرده

چکار کنم ک دلم باهاش صاف بشه؟

حق داری منم از همچین دوستایی بدم میاد بنظرم هر کس در هر جایگاهی با هر لباسی محترمه 

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعیت اینه ادمی،بخواد نخواد شبیه همنشیناش میشه

بنظرم یبار مستقیم ازش بپرس

از نظر اون جایگاه اجتماعی ادما از رو چی تعریف میشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

کسی که با دیگران اینطور رفتار میکنه یه روزی اگر از دست دوستشم عصبانی بشه همینجوری باهاش برخورد میکنه

منم‌بودم‌ ازش فاصله میگرفتم 

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584

بهش بگو راستش ناراحت شدم ازت بابت این رفتارهایی ک با اونا کردی.چرا مثل زیر دستات باهاشون برخورد میکنی.

اما اینم بگم ک خیاط حقشه چون اصلا اون مدلی  ک میخوای رو برات نمیدوزن.تا بحال چندتا خیاط لباسمو خراب کرده.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

بهش بگو رفتارش درست نیست.... خیاط بدبدخت این همهه زحمت بکشه دست و گردن و چشم، بزاره که یکی مثل دوست شما بیاد اینجوری بگه؟  من باشم جرش میدم همونجا.... مامانمم خیاطه... اصلا کسی حق نداره هیچ شغلی رو تحقیر کنه... مخصوصا شغلای سخت مثل خیاطی. چقدم مردم پررو اند پول دارن پارچه متری 2میلیون بخرن وقت دستمزد دادن میگن مگه چکااااار کردی....  خوب اگه بلدی خودت بدوز... هوفففف

حق داری منم از همچین دوستایی بدم میاد بنظرم هر کس در هر جایگاهی با هر لباسی محترمه 

دقیقا، من هیچ وقت ب اینکه طرف چقد درس خونده یا چکارس نگاه نمیکنم  همیشه با همه آدما مثل هم برخورد میکنم

منم از همچین آدمایی بدم میاد، سعی میکنم ارتباطمو کم کنم باهاشون

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بهص بگو رفتارش درست نیست.... خیاط بدبدخت این هگه زحمت بکشه دست و گردن و چصم بزاره که یکی مثل دوست شم ...

دقبقا همین وقتی حرفشو بهم گفت گفتم اگه همون خیاط نباشه دکتر باید لخت بمونه و اینکه فقط خدا می‌دونه اینطور شغلا چقد سخته

در آخرم ب زور حاضرن دستمزد بدن