2777
2789
عنوان

توهین پدرشوهر

581 بازدید | 20 پست

بچه ها قبلا که یه دعوایی داشتیم باشوهرم مادرشوهرمم گفته بهم که من نوکرتو نیستم برات چای میوه بیارم وقتی میای خونه ی من و بعدش ۴ماه منو خونه اش راه نداد هفته پیش با وساطت پدرشوهرم زنه اومد خونمون و من تحویلش گرفتم دیشب شوهرم منو برد خونه مادرش ولی حرفش هی میومد جلو چشمم و نتونستم چیزی بخورم صبح پدرشوهرم زنگ زد کلی توهین کرد بهم که تو آدم نیستی دیشب هیچی نخوردی منم گفتم بعداز چهارماه اومدم خونتون هنوز حرفای زنت یادم نرفته بهم گفت احمق ای تو و قطع کرد 

از دیشب کلی گریه کردم چون شوهرمم دعوام کرد که چرا چیزی نخوردی خودتو گرفتی الان دیگه تصمیم گرفتم طلاق عاطفی باشم باشوهرم و فقط بخاطر بچه بمونم و بزرگش کنم و همین 

خیلی حالم روحیم بده توروخدا کمک کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا ک همچی استی شده بود بهتر بود کشش نمیدادی

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

اوه ول کن پدرشوهر منم به مادرم فحش داد که هیچ وقت نمیگذرم وخودما اومد کتک بزنه در رفتم هشت ماه از اون جریان میگذره ومن هنوزم سر حرفاش می‌سوزم ولی یه هفته بعد راه ورفت شروع شد ....انگار نه انگار

حالا مادرشوهرت یه چی گفت درسته بد بود

چقد کینه به دل گرفتی 

انقد کینه ای هم‌خوب نیست 

ما فقط خودمون نیستیم که عزیزم اطرافیان ازمون انتظار دارن 

باید منعطفتر میبودی 

حالا گریه نکن 

یه فرصت به خودت بده 

برا شوهرت تعریف کن و بگو دست خودت نبود 

❌ لایک ❌