2777
2789
عنوان

توهین پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 20 پست

ببخشید این میگم.  این حماقت یک زنه که بخاطر یکی دیگه زندگی خودش خراب کنه. ارامش خودش و شوهرش را از بین ببره به خاطر یکی دیگه. سیاست داشته باش انقدر به شوهرت عشق بده که شوهرت دیگه هیچ کس نبینه. هیچ حرفی را نشنوه. توهین نکن به خانوادش. همیشه با احترام حرف بزن و خودت مظلوم نشون بده ولی جلوش از اونا بد گویی نکن تا همیشه حق با تو باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه كردي عزيزم، اشششتبااااه

و وقتي آدم يه اشتباهي مرتكب ميشه بايد جُرشو هم بكشه

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
عذر خواهی کرد ازت؟

اره گفت غلط کردم اعصابم خورد شد حتی از برادرم وپدر مادرم عذر خواهی کرد ولی خودم خیلی دل چرکین ازش... آخه به خودم توهین می‌کنه و میگه جا دختر نداشتمی باهات حس صمیمی دارم...چمدونم جانبازه واقعا موجیه

آره واقعا

کینه ای هستی و این حست رودرک میکنم ولی وقتی ازدواج میکنی اختیارت مثل قبل دست خودت نیست و باید یکم به خاطر همسرت مراعات کنی تا کدورت پیش نیاد.من به این نتیجه رسیدموقتی دیر به دیر میرم خونه مادرشوهر اون زمان رو فقط خوشرو‌باشم و توی کارا کمکش میدم همون سر پا هم که هستیم باهم حرف میزنیم در مورد همه چیز .باید یکم کوتاه بیای و الان هم یه بهونه بیار واسه شوهرت و‌ بگو ممکنه من اشتباه کرده باشماما رفتار اونا به خصوص پدرت اصلا درست نیست شاید من بچگانه رفتار کنم اونا اگر به ما علاقه داشتن اینقدر بد رفتار نمیکردن و میذاشتن به مرورزمان همه یخ ها بینمون اب میشد.ببخشید اما معلومه شوهرت هم دست کمی نداره از پدرش چون بلاخره تربیت اونه .فعلا قطع  رابطه کن با اونا به شوهرت هم محل نده تا فقط تورو مقصر ندونه .چطور مادر اون میتونه اونهمه حرف بارت کنه اما خانواده دختر فقط احترام تازه دختر هم از شوهرش فقط حمایت میکنه واقعا متاسفم برای همچین خانواده هایی که با زور احترام میخرن خدا ازشون نگذره .