2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300766 بازدید | 28465 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه شماره ای بگیرم رنگ مارال خوبه موهام‌بلند  و پر هست. چندتا بگیرم

دست خودته که چقدر بخوای تیره بشه ، ۶ ، ۷

اکسیدان ۶ درصد باشه

مارال هم خوبه

اگه فکر میکنی یه دونه از هر کدوم جواب نمیده دو تا بخر

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام گلم.من رنگ حداکثرتاشماره۶میخرم چون رنگ دخترونه میخوام بیرون بیاد.ازرنگ خاکستری خیلی خوشم اومده ولی تاحالانخریدم.معمولاباچه رنگهایی میتونم ترکیب کنم وبه چه نسبتی؟خاکستری شماره چندبخرم برای رنگهای شماره ۴و۵و۶

بعدگلم برای گرفتن تناژاضافی رنگ دارچینی شماره ۷روی موی مشکی چه واریاسیونی وبه چه مقداراستفاده کنم؟

........
سلام گلم.من رنگ حداکثرتاشماره۶میخرم چون رنگ دخترونه میخوام بیرون بیاد.ازرنگ خاکستری خیلی خوشم اومده ...

فرقی نداره خاکستری هم همشماره ی بقیه رنگهای که میخری بخر ، نسبت دست خودته 

دارچینی رو با رنگ دودی زیتونی یا خاکستری قاطی کن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام من موهام سفیدی زیاد داره دوس ندارم رنگ تیره بزارم چه رنگی بزنم که به سفیدی موهام بخوره و ترند و ...

سلام

میتونی از ترکیب طبیعی یا فوق طبیعی در حد شماره ۷ یا نهایت ۸ با دودی یا زیتونی یا مثلا گردویی و دودی همشماره با رنگ طبیعی استفاده کنی

اکسیدان شش درصد باشخ

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام عزیزم .یه سوال داشتم

من موهام سفید شده و تو قسمت ریشه بیشتر و ساقه تیره هست ولی سفیدیه جلوی سرم زیاده یمدتیه هر رنگیو امتحان میکنم سفیدی موهام اصلا رنگ نمیگیره یعنی رنگهای گروه mوcو اکسترا اصلا رنگ نمیگیره بااکسیدان ۶ و ۳ و ۹ همه جوره امتحان کردم  قسمتهای تیره روشن میشه و سفیدیام تکون نمیخوره چیکار باید بکنم؟ رنگهای شماره ۵ و ۶ و ۷ و ۸ همه جوره گذاشتم ولی نشد قبلا هم که سفید بود مثلا ۷ زیتونی میذاشتم کامل رنگ میگرفت اما الان اصلا تکون نمیخوره سفیدام.....ممنون🌹 

سلام عزیزم .یه سوال داشتم من موهام سفید شده و تو قسمت ریشه بیشتر و ساقه تیره هست ولی سفیدیه جلوی سر ...

سلام عزیز

ده دقیقه دکلره روش بذار تحریک بشه

یا بیست دقیقه رنگ خالی بذار رو سفیدی ها بعد به حالت عادی رنگ کن

به خواب رفتن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810