2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300770 بازدید | 28465 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم وقتت بخیر 

من دوسال پیش تو آرایشگاه موهام عسلی روشن زدم الان تقریبا یه ۲۰ سانت از موهام رنگ رو داره وخیلی موخوره گرفته  نمیخوام کامل رنگ بزنم

الان بخوام جلو موهام رنگ بزنم  روشن نمیخوام دکلره هم تا الان نکردم موهام ضخیمه یه رنگی که عسلی طلای اینا نشه 

🌺

سلام عزیز 

میخوام موهامو بدون دکلره یه رنگ قشنگ بزارم لطفا راهنمایی میکنید ،پوستم تیره اس و نصف موهام مشکی و نصف دیگه قهوه ای ،جنس موم ضخیمه

رنگ دودی و زیتونی اینا هم گذاشتم یا هر قهوه ای که گذاشتم قشنگ نشد به دلم ننشست 

لطفا شما یه رنگ بهم پیشنهاد بدید حداقل اگه قهوه ای شد یه قهوه ای قشنگ بشه 

سلام عزیزم.ان۹وتنباکویی۵به نسبت مساوی بااکسیدان۹درصدبرای اینکه تناژقرمزی ونارنجی وزردی اضافه نگیره چه واریاسیونهایی وبه چه مقداربرای نصف تیوپ رنگ لازمه؟برای گرفتن قرمزی شکلاتی ۴به اندازه نصف تیوپ یه انگشت سی۳یازیتونی۵بریزم خوبه؟یاچه واریاسیونی وبه چه مقداربرای نصف تیوپ لازمه؟

........
سلام عزیزم.ان۹وتنباکویی۵به نسبت مساوی بااکسیدان۹درصدبرای اینکه تناژقرمزی ونارنجی وزردی اضافه نگیره چ ...

ان ۹ و تنباکویی ترکیب خوبی نیست اولا کلی تفاوت شماره دارن بعد هم درصد نارنجی بالا میره واریاسیون هم جواب نمیده

شکلاتی ۴ خیلی تیره ست نهایت یه کوچولو زیتونی وگرنه سی سه تناسبی نداره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز  میخوام موهامو بدون دکلره یه رنگ قشنگ بزارم لطفا راهنمایی میکنید ،پوستم تیره اس و نص ...

سلام عزیز ، ممکنه جنس موهات جوری باشه که با یه بار رنگ به نتیجه نرسی ، قهوه ای مثلا ترکیب دودی و شکلاتی ... دودی و نسکافه ای ... دودی دوسوم تیوپ باشه بقیه یک سوم

یکی دو سانت واریاسیون آبی هم میشه قاطی کرد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم وقتت بخیر  من دوسال پیش تو آرایشگاه موهام عسلی روشن زدم الان تقریبا یه ۲۰ سانت از م ...

سلام عزیز

میتونی ترکیب دودی شکلاتی بزنی .. قهوه ای خوبی میده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز ، ممکنه جنس موهات جوری باشه که با یه بار رنگ به نتیجه نرسی ، قهوه ای مثلا ترکیب دودی و شکل ...

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم 

دودی و نسکافه ای باهم خوب نشد روی موهای من 

دودی و عسلی خوب میشه؟ دودی و کاراملی هم خوب نشد برام😔 

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم  دودی و نسکافه ای باهم خوب نشد روی موهای من  دودی و عسلی خوب م ...

دودی و عسلی هم یه پله پایین تر از دودی کاراملی درمیاد یعنی تو همون تیپ هست تقریبا

بستگی داره چی بخوای ، قهوه ای ها همین تیپی هستن یا تیره متوسطن یا به سمت عسلی بلوند طلایی اینا میرن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810