2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300783 بازدید | 28465 پست
مارک زیاده بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی ، در کل از مغازه معتبر بخر

یه مارک خوب که به نارنجی نزنه معرفی میکنیدعزیزم

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مارک خوب که به نارنجی نزنه معرفی میکنیدعزیزم

نارنجی ربطی به مارک نداره عزیزم جزء روند کار هست ، دکلره مرحله به مرحله پیش میره ، نیاز به شارژ داره ، نیاز به استفاده از پودرهای مختلف بسته به شرایط مو داره مثلا دو تا شارژ پودر سفید ، شارژ سوم پودر آبی یا بنفش و ... البته اگه مو مقاومت داشته باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
نارنجی ربطی به مارک نداره عزیزم جزء روند کار هست ، دکلره مرحله به مرحله پیش میره ، نیاز به شارژ داره ...

پس منم دوبار رو فقط با پودر سفید دکلره کنم؟بار سوم با پودر سفید نمیشه؟

میشه یه مارک رنگ و پودر و اکسیدان ک از نظرتون خوبه معرفی کنید چون هیچ اطلاعی ندارم نمیدونم چ مارکی بخرم ک خوب باشه

وقتـی دلـبَر داری باید از بقیه دل بَرداری
پس منم دوبار رو فقط با پودر سفید دکلره کنم؟بار سوم با پودر سفید نمیشه؟ میشه یه مارک رنگ و پودر و اک ...

میشه بستگی داره به مو ، مثلا اگه رنگدونه زردش نمیره از آبی استفاده می کنیم که تا جای ممکن اون زرد رو بکشه بیرون خنثی کنه

مارک مثلا ؛ بلوندمی ، وال وار ، ایگورا ، بس ، بیول ، مارال ، اورال و ..

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
میشه بستگی داره به مو ، مثلا اگه رنگدونه زردش نمیره از آبی استفاده می کنیم که تا جای ممکن اون زرد رو ...

سلام آلبالو جان ...من موهام مشکی هست وپائینش دکلره...بخوام قهوه ای شیک برنم بدون قرمزی چ رنگی بزنم ک رنگش شیک باشه 

سلام عزیزم. من موهام رو مش فویلی کردم. و پایه دکلره فکر کنم پایه ۷ شد. رنگ مو زمانی که دکلره شد کاملا زرد بود. حالا بعد از اون هر رنگی می‌ذارم با دو بار شستشو رنگ از دست می‌ره و موهام به رنگ زرد متمایل به زیتونی میشه. آخرین بار ارکیده بری دنی وان 7.221 گذاشتم اولش خیلی خوشرنگه ولی با دو بار شستشو مجدد رنگ برگشت به همون حالت زرد. حالا می‌خوام ببینم میتونم رنگی بذارم که دیگه زرد نشه؟ رنگش متمایل به بنفش یا صورتی باقی بمونه. یا اینکه کلا دیگه باید رنگ تیره بذارم ؟

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
سلام عزیزم. من موهام رو مش فویلی کردم. و پایه دکلره فکر کنم پایه ۷ شد. رنگ مو زمانی که دکلره شد کامل ...

سلام عزیزم کلا رو دکلره رنگ ثابت نیست و نیاز به رنگساژ متناوب داره

شماره رنگ رو پایین تر باید انتخاب کنی یعنی تیره تر ، چون پایه پایینه رنگ روشن و متوسط جواب نمیده

میتونی از ترکیب دودی ۵ و رنگ بنفش استفاده کنی ، اکسیدان هم شش درصد ، زمان مکث رنگ هم حدودا ده دقیقه که البته خودت چک میکنی ، مو هم نمدار و تمیز باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
نه گلم کاری بهشون ندارم خیلی کم هستن درحد دوسه سانت پایین موهام

ترکیب شکلاتی و دودی خیلی پرطرفداره ، ترکیب دودی و نسکافه ای ، دودی و گردویی ، دودی و طبیعی ، دودی و کاپوچینو ، دودی و بژ تیره و ...

حدود شماره رنگها اگه تیره میخوای ۶ و ۷ و ۵ اینا

اگه موهات ذاتا تیره و ضخیمه دودی رو دوسوم و رنگ مقابل رو یک سوم بریز اما اگه نازک و خرماییه تناسب ترکیب دست خودته

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم کلا رو دکلره رنگ ثابت نیست و نیاز به رنگساژ متناوب داره شماره رنگ رو پایین تر باید انتخا ...

ممنون که پاسخ دادید. اگه بفرمایید چه مارک رنگ مو خوبه ممنون میشم.

و اینکه بنفش بادمجانی شماره ۵ و دودی ۵ با نسبت نصف و نصف خوبه؟

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار