2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300784 بازدید | 28465 پست
سلام عزیزم وقت بخیر  ببخشید نمی‌دونم این سوال هم حواب‌میدی یا نه ولی موهام خیلی وزه و خشک چیکا ...

سلام عزیز

دلیل این وزی اگه ذاتی و ژنتیکیه میتونی از لوسیون های مختلف که تو داروخونه هست استفاده کنی ، پروتئین تراپی کنی ، از روغن های تقویتی مثل نارگیل استفاده کنی اما اگه موهات آسیب دیده هست حالا به هر دلیلی بهتره کوتاه کنی یعنی بهترین روشه در غیر اینصورت از موارد بالا میتونی استفاده کنی ولی سراغ روشهایی مثل کراتین نرو خطرناکن

برای مژه تو داروخونه لوسیون هست میتونی بخری برای ابرو هم استفاده میشه ، برای ابرو از روغن فندق و بادام مدام استفاده کن و مواد ارایشی برای ابرو کم استفاده کن و بعد استفاده کامل پاک کن اثرش نمونه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صورتم پوسته شده وکرم روش میماسه

Xبند سابق، بگو ماشاالله😁   هرچی برام میخوای چه خوب چه بد خدا ضربدر صد بکنه بده به خودت انشالله🗿.          من آویزون یکی باشم اونه منم از رفیقاشم به عشق اون دیگه شبا نمیپاشم چون برامن هر دریو بگی باز کرد(خدا)😍😉
سلام وقت بخیر من چن وق پیش موهامو پر کلاغی کردم میخواستم ببینم مش در میاد؟اگه در نمیاد وقت آرایشگاه ...

سلام عزیز

مش به معنی استخوانی و کرم نه درنمیاد برای پایه های پایین هم باز میشه ولی با دردسر

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آلبالو جان من موهامو هایلایت کردم. پایه تیره . به زردی  و طلایی میزنه لایتها. میشه رنگش رو روشن ...

پایه اش باید بره بالا با دکلره مجدد عزیزم ، با رنگ خالی کاری نمیشه کرد 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
صورتم پوسته شده وکرم روش میماسه

نیاز به پاکسازی داره ، اب و رطوبت و چربی پوست هم کمه ، از نظر تغذیه و ویتامین و املاح باید چک بشه ، مواد ارایشی نباید به مدت زیاد و حجم بالا رو پوست بمونه و باید خوب پاک بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام .وقت بخیر  میشه خواهش کنم منو راهنمایی بفرمایین🙏

من موهامو  تا پایه ۸دکلره کردم بعضی از قسمت های ساقه موهام پایه ۹شد  برای اینکه زردی ریشه رو بگیرم با شامپو بنفش شستم و اون قسمت های روشن‌تر بنفش شد و اون قسمت هارو دکلره کردم و رنگ بلوند شنی و واریاسیون قرمز زدم و الان موهام  کمی به سبزی می زنه چیکار کنم سبزی از بین بره و اینکه نمیخوام رنگ موهام تیره بشه بلوند خیلی بهم میاد

ممنون میشم جواب بدین .مرسی

سلام عزیز اگه میخوای موهات همین رنگهایی که خریدی بشه یه مدت فقط با اینا رنگ کن با فاصله و رسیدگی و ...

مرسی عزیزم که وقت میزاری و جواب میدی🌺

ببخشید عزیزم من درست متوجه نشدم، یعنی اگر بخوام نارنجیشو ببرم تیره میشن موهام؟!؟؟؟ بعد شنیدم اگر برم حمام رو موی خیس واریاسیون بزنم بعد چند دقه بشوزم از نارنجیش کم میکنه، این درسته؟؟؟ بعد نمیدونم واریاسیون چه رنگی باید بگیرم

سلام .وقت بخیر  میشه خواهش کنم منو راهنمایی بفرمایین🙏 من موهامو  تا پایه ۸دکلره کردم بعض ...

سلام عزیز

چون دکلره ات زردی داره رنگهای سرد تن سبز میدن با اینکه قرمز هم استفاده کردی حالا مقدارش هم مهمه .. شنی تن سرد رو داره

سبزی با شامپوشیمیایی پاک میشه یعنی مخلوط دکلره با کمی شامپو روی سر ماساژ داده بشه چند دقیقه و شسته بشه ، و بعد رنگساژ انجام بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مرسی عزیزم که وقت میزاری و جواب میدی🌺 ببخشید عزیزم من درست متوجه نشدم، یعنی اگر بخوام نارنجیشو ببر ...

چه رنگی مد نظرته ؟ اگه فقط میخوای نارنجی نبینی میتونی از رنگ دودی استفاده کنی مثلا دودی ۶ با اکسیدان شش درصد ، در حد ده دقیقه حدودا بستگی به مو داره هر وقت دیدی رنگ گرفته بشور

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
چه رنگی مد نظرته ؟ اگه فقط میخوای نارنجی نبینی میتونی از رنگ دودی استفاده کنی مثلا دودی ۶ با اکسیدان ...

رنگ مد نظرم یه رنگ روووشن شیک بدون قرمزی و نارنجیه، ولی بلد نیستم بدون دکلره دربیارم☹️

رنگ مد نظرم یه رنگ روووشن شیک بدون قرمزی و نارنجیه، ولی بلد نیستم بدون دکلره دربیارم☹️

پایه بالا میخواد یا هم اینکه مدتها رنگ های سرد خیلی روشن مثل پلاتینه خاکستری صدفی استفاده کنی و البته مو رو هم تقویت کنی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم