2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300784 بازدید | 28465 پست

بعد چه جوری موهام رو تو خونه دکلره کنم خودم که نسوزه؟؟چه پودر دکلره ای استفاده کنم با چه اکسیدانی؟؟

یه روش هست میگن مثل شامپو پودر دکلره رو بزنی اون چه جوره,,یعنی پودر دکلره رو با شامپو قاطی می کنن؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد چه جوری موهام رو تو خونه دکلره کنم خودم که نسوزه؟؟چه پودر دکلره ای استفاده کنم با چه اکسیدانی؟؟ ...

سلام عزیز

اولی پایه ۸ دکلره نسکافه ای و کمی دودی .. گردویی و دودی هم میشه... دومی پایه ۸ و ۹ ، ترکیب بیسکوییتی ، نسکافه ای ، دودی ، مرواریدی

نه اون روش یه چیز دیگه ست کاربرد دیگه ای داره ... باید دکلره عادی بشه و اینکه به چه پایه ای برسه شرطه .. میتونی از کرم دکلره و اکسیدان شش و ۹ به نسبت مساوی استفاده کنی ، بیست دقیقه نیم ساعت ببینی چقدر روشن میشه و مقاومت موها چقدره

اگه تا حالا دکلره نکردی و از واکنش موهات و حتی حساسیت بدنت خبر نداری هم باید تست حساسیت پوست انجام بدی و هم قبل شروع کار روی یه تیکه از موهات امتحان کنی

دکلره جزئیات زیاد داره در کل

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز اولی پایه ۸ دکلره نسکافه ای و کمی دودی .. گردویی و دودی هم میشه... دومی پایه ۸ و ۹ ، ترکی ...

خیلی ممنون   

اون روش که مثل شامپو هست اسم دوش بلیچ هست؟

اینو تو گوگل خوندم که پودر دکلره ، اکسیدان و شامپو رو ترکیب می کنه و می ریزه روی سر،برای چی ازش استفاده می کنن؟

بعد پلاتینیوم بلوندر رو می شه به جای دکوکرم استفاده کنم؟

خیلی ممنون       اون روش که مثل شامپو هست اسم دوش بلیچ هست؟ اینو تو گوگل خوندم که ...

معنی بلیچ همون دکلره ست

روشی که شامپو داره اصطلاحا شامپو شیمیایی میگیم که به عنوان یه دکلره ضعیف برای پاک کردن رنگساژ یا لیفت پایه جزیی استفاده میشه

بله میتونی استفاده کنی قدرتش در حد همون دکوکرم هست هر دو قدرت متوسط دارن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
معنی بلیچ همون دکلره ست روشی که شامپو داره اصطلاحا شامپو شیمیایی میگیم که به عنوان یه دکلره ضعیف بر ...

ممنون عزیزم ببخشید شرمنده اذیت شدی این عکس رنگ موش چه ترکیب رنگی داره؟

روی چه پایه دکلره ای باید رنگساژ بشه؟

رنگش کاراملی دودیه؟

سلام عزیز باید فیلم و کلیپ ببینی با نوشتن نمیشه توضیح داد ، تو اینستا و یوتیوب پر از،کلیپ های اموزشی ...

ممنونم عزیزم بابت وقتی که برای پاسخ می‌بزارید گلم لطف می کنید

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....

سلام آلبالو جان، من خیلی دوس داشتم موهامو روشن کنم ولی نمیخواستم دکلره کنم  واسه این رنگ موی صدفی 12 و سوپر پلاتینه 12 گرفتم و ترکیب کردم و زدم حالا رنگ موهام به نارنجی میزنه چیکار کنم که نارنجیش بره؟؟؟ 

ممنون عزیزم ببخشید شرمنده اذیت شدی این عکس رنگ موش چه ترکیب رنگی داره؟ روی چه پایه دکلره ای باید رن ...

اینی که من دارم میبینم ترکیب دودی و شکلاتی هست و دکلره هم نمیخواد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جان، من خیلی دوس داشتم موهامو روشن کنم ولی نمیخواستم دکلره کنم  واسه این رنگ موی صد ...

سلام عزیز

اگه میخوای موهات همین رنگهایی که خریدی بشه یه مدت فقط با اینا رنگ کن با فاصله و رسیدگی و تقویت موها

در غیر اینصورت برای پایه نارنجی ترکیب روشن به این صورت نمیشه گذاشت در حد ترکیب طبیعی و دودی ، دودی و شکلاتی ، دودی و زیتونی ، دودی و نسکافه ای تیره و امثال اینا

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اینی که من دارم میبینم ترکیب دودی و شکلاتی هست و دکلره هم نمیخواد

دکلره نشه همون قدر قشنگ در میاد؟

میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد

آلبالو جان من موهامو هایلایت کردم. پایه تیره . به زردی  و طلایی میزنه لایتها. میشه رنگش رو روشن تر و به سمت نقره ای یا دودی برد؟ شامپو یاسی تونیکا زدم فایده نداش

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳