2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300784 بازدید | 28465 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشین میخاستم بگم که من موهامو بعد دکلره بلوند خیلی روشن آتوسا زدم الان رنگش پسندم نیس روشن شده میخام تیره تر باشه چه رنگی بزنم؟

بر هر خوان که بِنْشَستَم خدا رزّاق بود🕊️🤍
سلام ببخشین میخاستم بگم که من موهامو بعد دکلره بلوند خیلی روشن آتوسا زدم الان رنگش پسندم نیس روشن شد ...

سلام عزیز

تا چه رنگی بخوای رنگ زیاد داریم

مثلا میتونی کاکائویی با دو سانت واریاسیون بنفش و اکسیدان شش درصد استفاده کنی . ده دقیقه رو مو ماساژ بده اگه از روشنیش راضی بودی بشور اگه نه که بذار چند دقیقه دیگه بمونه ولی تند تند چک کن

کاکائویی با شکلاتی فرق داره 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز تا چه رنگی بخوای رنگ زیاد داریم مثلا میتونی کاکائویی با دو سانت واریاسیون بنفش و اکسیدان ...

تیره تر از این بلوندِ میشه این رنگایی که گفتی؟ 

ممنونم گلم  ب نظرت میشه مویی ک تا حالا رنگ نشده رو با واریاسیون و اکسیدان رنگ کرد؟

نه معنی نداره ، واریاسیون رنگ مکمل هست اصلی نیست و رنگ نمیده و اگر هم بده زود پاک میشه ، ضمن اینکه تنوع رنگ نداره ، قرمز ابی بنفش طلایی دودی .. اینا به درد مو رنگ کردن نمیخورن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم امبره رو تنهایی نمیتونی باید یکی انجام بده برات ، کسی هست ؟

آره خواهرم میتونه بیاد کمکم    شما میشه برام توضیح بدید که روشش به چه صورته یا فیلم آموزشی معرفی کنید که طبق اون بزنم

نه معنی نداره ، واریاسیون رنگ مکمل هست اصلی نیست و رنگ نمیده و اگر هم بده زود پاک میشه ، ضمن اینکه ت ...

اهان

میشه ترکیب رنگ بنفش رو بگین میخام تکه هایی از زیر موهام رو بنفش کنم

سلام ببخشید من موهام دکلرهست  فقطم جلوموهام میخواستم شامپو رنگ ساژ بگیرم به موهام اسیب نمیزنه ب ...

سلام عزیزم

بله میتونه به مرور باعث خشکی مو بشه

کلا به موی دکلره شده باید رسیدگی کرد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام ببخشید من موهام مشکیه تا حالا رنگ نکردم

بدون دکلره چه رنگی قشنگ میشه رو موهام به نظرتون

میخوام خیلی تیره نباشه معلوم باشه رنگ کردم

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)