انتظار داره وقتی من پریودم باید ه اشو داشته باشم انگار نه انگار اونی که داره خون ازش میر منم داشتم ظدف میشستم تموم کردم خواستم بشینم گفت گوشیم بزار شارژ بهش گفتم وایسا گوشیم شارژ نداره دادوهورا گفت الان بلند میشی مثلا میخواست زور بگه منم بلند شدم رفتم بزنمش شارژ بعد برم رختارو بندازم گفت اب میخوام منم گفتم باشه ورفتم تو اتاق بعد داد میزد بیا اب بده میخوای نشون بدی حرف حرف تو هست منم حوصله دعوا ندارم وامروز تایپک پربازدیدا سمی ترین کاراتون که یاد اون کاربر افتادم که گفت تف کردم تو اب منم تف بزرگی ریختم تو لیوان بعد بهش دادم اونم تا ته خوردش
هم شما هم همسرتون امادگی ازدواج نداشتید،ازدواج خاله بازی نیست
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اول ازدواج خوبن تحفه ها ،چند سال که می گذره اون روی بدشون نشون میدن ،عین بچه ها میشن ،بی عقل و درک میشن ،کلا مغزشون تعطیل میشه ،دلم میخواد یه دل سیر شوهرمو بزنم ،کار من با تف راه نمیفته