مائده۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 11 عنوان وزن نی نی تو بیست وهشت هفته 47 بازدید | 6 پست سلام به همهمامانایی که سونوی بیست و هشت هفته رو انجام دادن بیاین بگین وزن نی نیتون چقدر بوده!!!نی نی من گفتن نهصد و پونزده گرمه…..خیلی کمه؟؟؟ 1400/06/11 | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahgolمهگل عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2805 من ۳۲ هفته رفتم یعنی ۲،۳ روز پیش گفت ۱۹۰۰ وزنشه شماام فکر کنم نرمال باشی بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمیکند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
ثریا50 عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6450 ۱۵۰۰ بود ۳۴۰۰ بدنیا اومدیکی دیگشون ۱۱۰۰ بود ۳۵۰۰ بدنیا اومدفرصت داری برای وزنگیریش مغزیجات شیر گوشت کبابی بستنی بخور إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??)
مائده۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 11 من ۳۲ هفته رفتم یعنی ۲،۳ روز پیش گفت ۱۹۰۰ وزنشه شماام فکر کنم نرمال باشی یعنی وزنش کم نیست؟
مائده۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 11 ۱۵۰۰ بود ۳۴۰۰ بدنیا اومد یکی دیگشون ۱۱۰۰ بود ۳۵۰۰ بدنیا اومد فرصت داری برای وزنگیریش مغزیجات شیر گ ... ممنون از راهنماییتخدا کنه وزن بگیرهنگرانشم
mahgolمهگل عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2805 یعنی وزنش کم نیست؟ اگه کم باشه همون موقع دکتر بهت میگه قبل من ی خانومی بود بهش گفته بود بچت کم وزنه به من گفت نرمالی حالا شمارو نمیدونم زیادم اطلاعات ندارم ی سرچ بزن تو گوگل بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمیکند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
مائده۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 11 اگه کم باشه همون موقع دکتر بهت میگه قبل من ی خانومی بود بهش گفته بود بچت کم وزنه به من گفت نر ... گفت سه هفته دیگه باید تکرار شه سونوولی خودم سرچ کردم اونقدرام کم وزن نبود …..