2777
2789

پسرا دختری رو نبینن دلتنگ میشن یا زود به زود ببینن دلتنگ میشن؟

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید

کلا زیاد براشون دخترا مهم نیستن 

کل حال زیاد احساسی نیستن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم همه ادم ها باهم متفاوتن به نظرم خودت باید تلاش کنی که یکیو بشناسی و راه مناسب و پیدا کنی به نظرم کتابی بخون که تورو با روانشناسی و خود شناسی و اطلاعات عمومی آشنا بکنه نه اطلاعاتی که بهت دقیق بگه چیکار بکن و چیکار نکن ....چون جواب نمیده

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.

سلام 

بستگی به پسر و دخترش داره و کیفیت رابطشون واقعا یه چیز کلی نمیشه گفت

معمولا رابطه ازدواج زن و شوهرای معمولی (از لحاظ شخصیتی و رفتاری) برای همدیگه دلشون تنگ میشه همو نبینن 

دوست هایی هم که عاشق هم ان و خیلی رابطه احساسی و رمانتیک دارن هرچی همو ببینن سیر نمیشن هی دائم دلتنگن! 

اگه خانوم یا آقا در هر رابطه ای روی اعصاب باشه قطعا دوریش دلتنگی نمیاره! 😂

کتاب رازهایی در مورد مردان رو بخون از باربارا دیآنجلیس اون وقت جواب سوالتو می فهمی

شما جواب این سوالمو میگی کی حال داره یه کتاب بخونه واسه یه سوال

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید

اولا بستگی به این داره که اون دختر تا چه حدی براش مهم باشه . اگه خیلی مهم باشه یه مدت کوتاه هم نبینه دلتنگ میشه . ولی مثل ما نیستن که دائم هم بهش فکر کنن . ذهن آقایون مثل این هست که چندین اتاق داره وقتی تو یه اتاقی هستن نمی تونن به اون یکی اتاق ها سر بزنن مثلا ما می تونیم در طول روز همه ی کارامونو بکنیم در حالی که به فکر عشقمون هم باشیم ولی اونا این طور نیستن . 

نمی دونم منظورمو تونستم بیان کنم یا نه

اولا بستگی به این داره که اون دختر تا چه حدی براش مهم باشه . اگه خیلی مهم باشه یه مدت کوتاه هم نبینه ...

اره عزیزم ممنونم 

من خودم به شخصه جوریم که با یه عکس از اکسم چندبرابر بیشتر از قبلش دلم میخوادش.کلا دیدنش ارومم میکنه ...

ممنونم از اینکه پاسخ دادین