2777
2789
عنوان

وارد 39 هفته شدم ولی هیچ علائمی حتی درد ندارم شما چطور بودید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7790 بازدید | 62 پست
حدودا چقد قبل زایمان خوردی؟ 

من ساعت8شب تا11شب تمومش کردم توی سه مرحله توی همین حین که میخوردم گلاب ب روت اسهال میشدم وتند تند دستشویی بودم انگار همون موقع اثر میکرد تا12شب همش دستشویی و دل درد پری خفیف بعد خوابیدم ساعت 3صبح با درد شدید تر و سفتی شکمم بیدار شدم شکمم اصلا شل نمیشد مث سنگ شده بود وانقباضم یکسره شده بود این درد درعرض دوساعت طاقت فرسا شد و هر یک دقه میگرف وول میکرد شوهرم رفت مامانم اورد خونه منم یک ساعت خودم درد کشیدم وورزش میکیردم بعد شوهرم بیدار کردم تازه ساعت5رفتیم بیمارستان6بچم بغلم بود خیلی خوب بود

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم تهش نگم دوباره رفتم اتاق عمل چند ساعت به خونریزی افتادم رحمم پاره شده بود کلی خونریزی کردم  ...

وای چرا؟  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من ساعت8شب تا11شب تمومش کردم توی سه مرحله توی همین حین که میخوردم گلاب ب روت اسهال میشدم وتند تند دس ...

ممنون عزیزم که جواب دادی

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
2803
ن عزیزم اصلا اونجور ک فکر میکنی درد نداره نترس من معاینه زیادشدم

من فقط دکترم خیلی مراعات میکرد انقد مهربون بود میگفت من خیلی دارم مراعات میکنم...

من ساعت8شب تا11شب تمومش کردم توی سه مرحله توی همین حین که میخوردم گلاب ب روت اسهال میشدم وتند تند دس ...

یعنی گل مغربی باعث میشه دهانه رحم زودتر بازشه؟

2804
گل مغربی خورده یاکرچک؟؟

نمیدونم قاطی کردم  من همش میگفتم خداروشکرزایمانم راحت بودم اینارو میخونم میگم برا من چه سخت بود ازالان دارم تجربه کسب میکنم شاید بعدی اگه بیارم راحت باشه    

2805
نمیدونم والا چرا اینجوری شدم زایمانم راحت بود ولی بعدش تا پای مرگ رفتم اگه ده دقیقه دیرتر عملم میکرد ...

خداروشکرالان سالم کنار بچتی.انشالله تنت سالم باشه همیشه.

2801