2777
2789
عنوان

شوهرمو نمیخوام چیکنم بیخیالم بشه جداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 51 پست

بنظرم این آدم مشکل خاصی نداشت ،،جدا از بچه ننه بودنش !!

اتفاقا من آرزو داشتم با اینجور پسر امروزی ازدواج کنم !!

پسرای امروزی اکثرا احساساتی و خانومارو خوب درک میکنن،،،تو کارهای خونه کمک میکنن و‌ روشنفکر هستن ،،،حرف گوش کن و در آخر شاید کلمه مناسبی نباشه ولی زن دلیل هستن!!

نه مثل همسر من یه آدم زورگو و عتیقه و قدیمی و  کوته فکر ،،،،که حرف های صدسال پیش رو میزنه و فکرش مال صدسال پیش و اصلا به حرف من گوش نمی‌ده 

شما خودت هم معلومه آدم با سیاست و باعرضه ای نیستی!! وگرنه همسرت رو تو مشتت میکرفتی ،،،و وقتی میدیدی که اون بی عرضه هست ،،یه جوری مدیریت میکردی که به حرف شما باشه ،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین تو نمیتونی رفتارای شوهرت رو عوض کنی  فقط باید اون رو همونجور که هست قبول کنی و کم کم روش ...

😔خیلی خواستم شراطی زندگیمو قبول کنم ولی روز ب روز اب شدم از غصه

سالها مثل درختی ک دم نجاریست*** وقت روشن شدن اره وجودم لرزید***ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من ***به تقاضای خود اصرار نباید ورزید
کلا نامزدیم یک هعته بود خیییییلی اشتباهه چون کلا سه ناه همکار بودم زود عقد کردیم.رفتارش توخونه با او ...

حس میکنم شما خودتم تکلیفت مشخص نیس و باید حتما با مشاوره صحبت کنی در مورد خودت

حقوق خوندم اگه بتونم پاسخ سوالتونو میدم🥰
بنظرم این آدم مشکل خاصی نداشت ،،جدا از بچه ننه بودنش !! اتفاقا من آرزو داشتم با اینجور پسر امروز ...

دقیقا خیلی بی سیاستم

سالها مثل درختی ک دم نجاریست*** وقت روشن شدن اره وجودم لرزید***ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من ***به تقاضای خود اصرار نباید ورزید
بنظرم این آدم مشکل خاصی نداشت ،،جدا از بچه ننه بودنش !! اتفاقا من آرزو داشتم با اینجور پسر امروز ...

نگو بهش بی عرضه

فکر نکن زندگی با پسر امروزی راحته از دور یه چیزی دیدی و شنیدی

بخدا هزار تا بدبختی داره مردی که به جز حرف مادرش حرف دیگه ای رو نمی شنوه

دلم میخوا بشینم جدی باش حرف بزنم ازینکه چقد دلم مبخواس محکم باشه سوسول نباشه داداشم شب خواستگاری گفت اسلو موشن زندگی میکنه منظورشو نفهمیدم راست میگه میگم اقا ولم کن جدابشیم داد میزنم هوار میکشم خونسرد اخرم میگیره میخوابه یا نهایتش دادی بزنه جدی نیست شاید بگید خوبه اما نه عذاب اوره طرفت هیچ وقت جدی ب زندگی نگاه نکنه

کلا نامزدیم یک هعته بود خیییییلی اشتباهه چون کلا سه ناه همکار بودم زود عقد کردیم.رفتارش توخونه با او ...

آره خب خیلی فرق میکنه پس اشتباه شما همین بوده نباید اینقدر عجله میکردین

نگو بهش بی عرضه فکر نکن زندگی با پسر امروزی راحته از دور یه چیزی دیدی و شنیدی بخدا هزار تا بدبختی ...

بهش میگم مستقیم از سرکار چرا میری اونور میگه تو نرو خونه مامانت تا منم نرم خودشو با یه زن مقایسه میکنه خیر سرت مردی .

من خیلی بدبختی کشیدم تمام مجردیم با سختی گذشت ولی این تو ناز ونعمت و بدرد نخور بار اومده بلد نی هیچ کار مردونه ای خیلی سوسوله من مرد میخوام ن یه پسر بچخ