2777
2789
عنوان

شوهرمو نمیخوام چیکنم بیخیالم بشه جداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 51 پست

از اول اینجور بود....چرا باهش ازدواج کردی....راه تغیر نداره یعنی 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا بالا شهری اومده پایین شهری گرفته اگه عاشق نیس پس حتما یه چیزیش میشه

دوسم داره ولی من کاملا سرد شدم

سالها مثل درختی ک دم نجاریست*** وقت روشن شدن اره وجودم لرزید***ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من ***به تقاضای خود اصرار نباید ورزید
توانایی شنیدن حرفای مردمو ندارم یه بار یه عقد ناموفق داشتم

پس برا چی تو ازدواج دوم بیشتر دقت نکردی

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
برای چی عقدت ناموفق بود؟

طرف شکاک و بد دل بود شدیدا دس بزن

سالها مثل درختی ک دم نجاریست*** وقت روشن شدن اره وجودم لرزید***ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من ***به تقاضای خود اصرار نباید ورزید
ن

خب پس خداروشکر... 

اگه یهو همه چی گل و بلبل شد تصمیم گرفتی دیگه طلاق نگیری 

به هیچ عنوان بچه دار نشو 

چون وضعیتتون ثابت نیست 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
تعحب میکنم از کسانی که واسه بار دوم ازدواج میکنن بازم از تجربه شکستشون استفاده نمیکنن یه انتخاب درست ...

😭😭😭😭😭😭نمیدونم فقط چشممو بازنکردم رفتم سرکار عاشق شدم ظاهرش پولش .خستم دلم تکیه گاه مردونه میخوا ن یه سوسول بچه ننه

مگه قبل ازدواج ندیده بودیش که حالا این نظرات رو در موردش داری ؟؟؟ پس تو دوره نامزدی در مورد چی حرف میزدین ؟؟ اون دوره دیگه حداقلش باید این اخلاقیاتشو میدی و تصمیم میگرفتی!! 

😭😭😭😭😭😭نمیدونم فقط چشممو بازنکردم رفتم سرکار عاشق شدم ظاهرش پولش .خستم دلم تکیه گاه مردونه میخو ...

ببرش مشاوره

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
مگه قبل ازدواج ندیده بودیش که حالا این نظرات رو در موردش داری ؟؟؟ پس تو دوره نامزدی در مورد چی حرف م ...

کلا نامزدیم یک هعته بود خیییییلی اشتباهه چون کلا سه ناه همکار بودم زود عقد کردیم.رفتارش توخونه با اون زمان سرکار خیلی فرق داره

چقد زنا مختلف شمارشو گیر اوردن دلمو سوزوندن یکیشون میگف میخوا خودمو بکشم چرا ازدواج کردی خداااا

طرف شکاک و بد دل بود شدیدا دس بزن

ببین تو نمیتونی رفتارای شوهرت رو عوض کنی 

فقط باید اون رو همونجور که هست قبول کنی و کم کم روش کار کنی 

واسه آرامش خودته ک میگم بیخیال تغییرش شو 

اگه از یه رفتارش خوشت نمیاد همون موقع نه یه جایی ک دوتاتون آرامش دارین بهش بگو جوری که بهش بر نخوره 

یکی دوبار گفتی عوض نشد دیگه بیخیال تغییرش باش 

سعی کن خودتو باهاش وفق بدی 

گاهی باید واسه زندگی جنگید همیشه همه چی اونجور ک میخوایم آماده نیست 

اینم بدون هیچ ادمی کامل نیست که تمام خصوصیات خوب رو باهم داشته باشه