2777
2789
عنوان

کرونا لامبدا در راه

| مشاهده متن کامل بحث + 12886 بازدید | 127 پست
یه چیزی من فهمیدم اونایی که عرق خور و قلیونی و جییده بازی میرن میکنن تو سفر اونا نمردن😞

خدا لعنتت نکنه چایی تو دهنم بود ترکیدم از خنده 

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.instagram.com/p/CSmFR8LIItI/?utm_medium=copy_link

من هیچ کدوم رو قبول ندارم جز سایت هو و سازمان بهداشت جهانی فقط همین دوتا رو پیگیری میکنم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من هیچ کدوم رو قبول ندارم جز سایت هو و سازمان بهداشت جهانی فقط همین دوتا رو پیگیری میکنم 

اره بابا کی تا حالا اینستا شده منبع و مرجع علمی

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
یه چیزی من فهمیدم اونایی که عرق خور و قلیونی و جییده بازی میرن میکنن تو سفر اونا نمردن😞

ای گفتی 

یه روز دویت شوهرم گفت شما ها میگیرن کرونا ازربس خودتون رو حبس کردید شبش رفت پیش دوست دخترش به قول تو جییده بازی صبحش امدن با همکارایی دیگه باغ  قیبون کشیدن اینا اقا سه روز بعد همه کرونا دلتا گرفتن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ای گفتی  یه روز دویت شوهرم گفت شما ها میگیرن کرونا ازربس خودتون رو حبس کردید شبش رفت پیش دوست ...

یعنی همون که رفته بوده قلیون و فلان هم گرفته بود؟

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫
ایشونم مقالات who رو ترجمه میکنن و تو پیجشون میذارن 

خیلا فقط امدن هی میگن این ترجمه میکنه درست میگه در صورتی که نبوده اینجوزی 

تا الان 190 هزار نفر تو پرو بخاطر  کرونا مردن که بیشتر هم بخاطر ویروس جهش یافته لامبدا هست 

محقق ها گفتن چیز زیادی ازش نمیدونیم فقط میدونیم خیلی مسری هست و زود انتقال پیدا میکنه 

خیلا فقط امدن هی میگن این ترجمه میکنه درست میگه در صورتی که نبوده اینجوزی  تا الان 190 هزار نف ...

گرفتار شدیم هی جهش تو جهش تا واکسن برا قبلی میسازن نوع جدید میاد

یعنی همون که رفته بوده قلیون و فلان هم گرفته بود؟

اره بابا همون گرفته بود بعد اینا قیلون کناررهم کشیده بودن با یه نی برا همین گرفته بودن یکشون هم خانمش ازش گرفته بود و همون که رفته بود پیش دوست دخترش به 4 نفری که باهاش همکارن داده بود 

گرفتار شدیم هی جهش تو جهش تا واکسن برا قبلی میسازن نوع جدید میاد

امروز تو همین مقاله زده بود 80 درصد مردم جهان باید واکسینه بشن تا کم بشه جهش 

خود ما از یه کار اشتباه از یه مهمونی ده نفرمون کرونا گرفتن کلا پانزده نفر بودیم دختر داییم کرونا داش ...

خوشبختانه سویه لامبدا در حال ناپدید شدن هست و از سویه دلتا ضعیف تره مقاله و بررسی این ویروس از ابتدا توسط ژاپن انجام شده

خوشبختانه سویه لامبدا در حال ناپدید شدن هست و از سویه دلتا ضعیف تره مقاله و بررسی این ویروس از ابتدا ...

خدا کتچنه اینجور باشه عمری باشه از جانب خدا اخر مهرماه ماوجه میشیم