تو برنامه به خانه برمی گردیم یه دکترای میکروبیولوژی و ژنیک میکروب شماسی از روی مقالات امریکایی گفت اخر مهر و اول آبان کرونای لامبدا اوج می گیره که خیلی بدتر از دلتا شیوع خیییلی بالا تر واکسن های فایزر و مدرنا هم مقدار تاثیرشون رو این نوع کمه چون بیست تا جهش مختلف کرده ویروس و واکسن قبلی به دردش نمی خوره بزنید اپارت این دکتر بهمن ماه هم تو تی وی اعلام کرده بود کرونای دلتا مرداد ماه پیک می زنه که واقعا هم حرفش درست بود
اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من هیچ کدوم رو قبول ندارم جز سایت هو و سازمان بهداشت جهانی فقط همین دوتا رو پیگیری میکنم
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
یه چیزی من فهمیدم اونایی که عرق خور و قلیونی و جییده بازی میرن میکنن تو سفر اونا نمردن😞
ای گفتی
یه روز دویت شوهرم گفت شما ها میگیرن کرونا ازربس خودتون رو حبس کردید شبش رفت پیش دوست دخترش به قول تو جییده بازی صبحش امدن با همکارایی دیگه باغ قیبون کشیدن اینا اقا سه روز بعد همه کرونا دلتا گرفتن
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ایشونم مقالات who رو ترجمه میکنن و تو پیجشون میذارن
خیلا فقط امدن هی میگن این ترجمه میکنه درست میگه در صورتی که نبوده اینجوزی
تا الان 190 هزار نفر تو پرو بخاطر کرونا مردن که بیشتر هم بخاطر ویروس جهش یافته لامبدا هست
محقق ها گفتن چیز زیادی ازش نمیدونیم فقط میدونیم خیلی مسری هست و زود انتقال پیدا میکنه
اره بابا همون گرفته بود بعد اینا قیلون کناررهم کشیده بودن با یه نی برا همین گرفته بودن یکشون هم خانمش ازش گرفته بود و همون که رفته بود پیش دوست دخترش به 4 نفری که باهاش همکارن داده بود
گرفتار شدیم هی جهش تو جهش تا واکسن برا قبلی میسازن نوع جدید میاد
امروز تو همین مقاله زده بود 80 درصد مردم جهان باید واکسینه بشن تا کم بشه جهش