2777
2789
عنوان

بزرگ شدن شاخک های بینی بعد ازعمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 14079 بازدید | 75 پست
حق دارین😔الان با اسپری خوبین؟

فعلا دوهفتس استفاده میکنم تا الان که تغییری نکرده پرسیدم گفتن طولانی مدت باید استفاده بشه تا نتیجه بده منشی که بع من گفت اماه ونیم استفاده کن

ورم بینیم خیلی زیاده ازروبه رو به شدت پهنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزمشما اسپری مصرف کردین خوب شدین؟؟؟؟؟

سلام نه من شاخاکام بزرگ شده یکماه استفاده کردم منشی دکتره گفت قطش کن راهمم دوره گفت سر یکسال بیا اگه تا اون موقع اوکی نشد باید بری اتاق عمل شاخاکاتو بسوزونه

باورت میشه جرئت نمیکنم حتی به این فک کنم برم اتاق عمل نه از فرمش راضیم نه تنفسم 

انقد زشت شدم که از اینع فراریم اصلا راضی نیستم از بینیم 

تیغه بینیم پهن شده قبل عمل اینجوری نبود نوک بینیم کوتاه ونافرم کرده انگار ناقصم کرده کثافت😔قیافم انقد زشت شده. که شب وروزم شده گریه 

فقط دارم به ترمیم فک میکنم 

میترسم دوباره به جراحم اعتماد کنم بار اول اینجوری گند زده به قیافم

واسه شاخکم بخوام برم اتاق عمل باید هزینه کلینیک بدم میگم چه کاریه من که یکسال تحمل میکنم دوسال دیگم میگذرونم نه دوباره هزینه کلینیک بدم نه بیهوشی بگیرم کع بازم یبار دیگع مجبور بشم واسه فرمش برم اتاق عمل پولمو جمع کنم برم یه دکتر خوب کلا هم تنفس هم فرمش اوکی بشه بخدا همین بیهوشی کلی تاثیر منفی گذاشته 🤧 زورم میاد که همه جوره ضرر کردم 

خدا لعنت کنه جراحایی که هیچی حالیشون نیس من نمیدونم اگه تبلیغ واینستا نبود اینا چجوری میخواستن خودشونو بکشن بالا گند بزنن به چهره مردم کلی پولم به جیب بزنن

واسه شاخکم بخوام برم اتاق عمل باید هزینه کلینیک بدم میگم چه کاریه من که یکسال تحمل میکنم دوسال دیگم ...

حالا باز خوبه بهت گفته بیا شاخکاتو بسوزونه به من گفت بابد پره بینیتو گشاد تر کنم راه دیگه ای نداره اگه پره هاشو گشاد کنه شبی گاو میشم من 3 ساله عمل کردم پولشم ندارم مجبوری زندگی میکنم

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
حالا باز خوبه بهت گفته بیا شاخکاتو بسوزونه به من گفت بابد پره بینیتو گشاد تر کنم راه دیگه ای نداره ا ...

باور کن منم شبیه گاو شدم 

انقد زشته که حتی دلم نمیخواد تو اینه ببینم خودمو 

اینا همش بخاطر خوب نبودن جراح هست

وقتی تو انتخاب جراح دقت نمیکنیم نتیجش میشه این 

اخ هر چی من فحش بدم به دکتره کم گفتم خدا لعنتش کنه گه زده به قیافم من اصلا روم نمیشه جایی بگم رفتم تهران عمل کردم 50 تومنم دادم انگار پول مفت دادم به دکتره 

یه بینی نافرم وکوتاه وپهن از روبه رو هم دوتا سوراخ گنده مشخص بخدا خودم هر بار تو اینه میبینم چهررمو فقط یه چیز به ذهنم میاد شبیه میمون شدم 😑خاک تو سر نابلد احمقش بکنن

اره عمل کردم من یک هفته بعد از عمل که آتل رو برداشتن خوب شددکترتون چی گفت؟

سلام منم مشکل تنفسی پیدا کردم بعد عمل دکتر گفت باید شاخک بینی کوتاه شه شما عمل کردی راضی بودی درد و عوارض نداشت؟ هزینش چقدر شد

حالا باز خوبه بهت گفته بیا شاخکاتو بسوزونه به من گفت بابد پره بینیتو گشاد تر کنم راه دیگه ای نداره ا ...

یه سوال داشتم. شما شاخک بینیتون کل راه بینیتون رو بسته؟

اگر سه سال سوراخ بینیتون بسته ست براتون عوارض نداشته؟ مثل کیپ شدن گوش و عفونت سینوس و عفونت ریه و اینا

من الان سه ماهه جراحی کردم سمت چپم شاخکم کل بینیم رو بسته باعث شده بجز قطع تنفس، گوشمم دائم کیپ باشه و جدیدا بوی عفونت از طرفی از بینیم که کیپه هم میاد ، من بیشتر نگران عوارضشم 

باور کن منم شبیه گاو شدم انقد زشته که حتی دلم نمیخواد تو اینه ببینم خودمو اینا همش بخاطر خوب نبودن ج ...

شما تنفسم مشکل دارید؟ 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏