سلام من دو ماهه عمل بینی کردم، اصلا از دماغم نمیتونم نفس بکشم،. شاخک های داخل بینیم کامل بزرگ شدن، خواستم ببینم کسی این اتفاق براش افناده، برای شاخک های بینیش چیکار کرده، خیلی کلافم
تعداد رای : 2
نظرسنجی
بله
0
0%
خیر
2
100%
برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شما خوب شد شاخکهات منم سه ماهه جراحی کردم انگار شاخکهام متورمه شبا به پهلوها نمیتونم بخوابم
سلام شما شاخکهای بینیت متورم شده بود درست شد منم نزدیک سه ماه که عمل کردم ولی سمت راست بینیم شاخک هاش بزرگه و راه تنفس بستس خیلی کم پیش اومده بتونم با این سوراخ بینیم نفس بکشم:(
[QUOTE=357050449]عزیزم شما خوب شدین؟؟؟؟[/QUOTE نه هنوز دارم اسپری استفاده میکنم تا یکماه ببینم درست میشه یا نه 🥲خدا کنه درست بشه اخه فرم بینیم که قشنگ نیس چهرمم که زشت شده اگه تنفسمم خراب بشه که دیگه هیچ😔😭