2777
2789
عنوان

چرا میگین تو ازدواج سنتی عشق نیست

138 بازدید | 16 پست

من مخالف دوستی قبل ازدواج نیستم هرکس مختاره هرجور میخواد تصمیم بگیره 

ولی یسری میگن تو سنتی  از قبل همو نمیشناسن مگه شماهایی ک دوست بودین از اول همو میشناختین؟

یا از قبل باهم خاطره ای داشتین خب بعدا وارد رابطه شدین علاقه بوجود اوحد خاطره ساختین

خب ازدواج سنتی هم مث همینه یا یک تفاوت ک توی سنتی مشخصه طرف از اول نیتش ازدواجه ولی تو دوستی معلوم نیست ممکنه طرف بازی دربیاره

و اینکه اون دوران آشنایی تو دوستی مث همون دوران عقد توی ازدواج سنتیه برای شناخت

فقط فرقش اینه ک تو ازدواج ثبت محضری شده و یکسری حقو حقوق نسبت ب هم دیگه دارن 

ازدواج مث ی هندونه سربسته میمونه خیلی چیزا تا زیر ی سقف نری مشخص نمیشه

خیلیارو دیدم ک سنتی ازدواج کردن سالیان سال عاشق همدیگن

خیلیاروهم دیدم چندسال باهم دوس بودن بعد یکسال ازدواج سریع جدا شدن

مهم اینه ک طرف مقابلت ادم درستی باشه دیگه سنتی یا دوستی فرقی نمیکنه

انشالله ک خدا هممنو با آدمای خوب روبه رو کنه💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوست دارم با عشق ازدواج کنم اینجوری نباشه که دفعه اول دیده باشمش ولی مخالف اینم که میگن عشق نیست توی ازدواج سنتی چون بالاخره چند جلسه رفت و امد میکنن همو میشناسن و بعد تصمیم میگیرن..تا پسند نباشه که بله رو نمیگه دختر..مگه اینکه به زور و اجبار باشه اون فرق داره.

من اعتقاد دارم ب عشق بعد ازدواجحالا بعضیا میگن عادته و فلان.

اخه بنظرم دیگه خیلی ناعادلانس 

تو دوستی با طرف ی رابطه ای داری ک توش ممکنه عاشق هم بشن ازدواج کنن اکثرا از اول ک شیفته هم نبودن

خب تو سنتی هم همینه تو دوران عقد همو میشناسن خاطره میسازن اگه باهم تفاهم داشتن عروسی میگیرن نشد جدا میشن بنظر من تضمینشم بیشتره تا دوستی

ازدواج سنتی هیچ شناختی از طرف نداری ولی اشنایی قبل ازدواج هم همین طور طرف خصوصیات بدش نشون نمیده به هر حال به قول شما تا نری زیر یه سقف هیچ معلوم نیست طرف چجور ادمی هست 

منم شنیدم

ولی 💩 خوری محضه

ببینم هر کی خودش چطوری باشه

برادر نامزد من با زنش ۸ سال دوست بودن 

ما هم چهار ماهه نامزدیم

اونشب زن داداشش میگفت شوهرم هیچوقت اونطور ک علی ب تو توجه می‌کنه ب من توجه نکرد 

یا از نامزدم میشنوم هر روز جنگ و دعوا دارن 

من و نامزدم بدون هیچ شناختی از هم بودیم و الان داریم اون شناخته رو ب دست میاریم و عاشق همم شدیم و برا زیر ی سقف رفتنمون لحظه شماری میکنیم 

اتفاقا از نظر من اینجوری بهتره چون اول خانواده ها تایید میکنن بعد شما و قرار نیس عاشق شی و چشمتو رو همه چی ببندی

اینجوری از اول واقعیت هارو میبینی

اون ازدواج سنتی ک بقیه میگن دوره نامزدی و اشنایی نداره

یهو سر ی ماه عقد میکنن ولی خب برا ما یا حتی تو این دوره کسی این کارو نمیکنه

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️