یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
زشته بی ریخت🙃 شوخی کردم عزیزم زیباست.فک کنم خودتی😍
خودمم.ب سنم نمیام ولی همه میگن بت میاد۲۵باشی خانواوم خاله عمو همسایه همه میگن 😣
تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
اخه خیلی تلخه ب مامانم میگم نزار میزاره اگ دست خودم بود نمیزاشتم
پوستش تلخه
منم متنفرم از تلخیش
ولی اگه بشکونی فقط داخلشو بریزی اصلن تلخ نیست، خیلی خوش طعم میکنه غذا رو
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.
شاید خیلی ارایش میکنی اینجوری دیده میشی ولی بهت 20 21میخوره
اریش اره خیلی ابروهامم و موهامم ک رنگ و ایناست برا همین