2777
2789

سلام،من یه خواستگاری دارم که خواستگاری از طرف مادرخانواده‌اشون، تلفنی انجام شد و در نتیجه ما تصمیم به آشنایی گرفتیم، حدود چند ماه با چت سعی کردیم باهم آشنا بشیم،و الان میخوایم برای بار اول همدیگرو ببینیم.

بنظرتون من تنها برم سر این قرار یا این قرارو به شکل خانوادگی ترتیب بدیم؟

نه تنها برو چه کاریه

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من با خانواده ابهت بيشتري داره جلسه اول نهايتش ايشون دورتر مي ايستن از جلسات بعد ميتونيد تنها ...

یعنی شکل خانوادگی بهش بدم؟مثل یه دورهمی خانوادگی؟ یا فقط یکی از اعضای خانوادم باشه مثلا مادرم ؟

یعنی شکل خانوادگی بهش بدم؟مثل یه دورهمی خانوادگی؟ یا فقط یکی از اعضای خانوادم باشه مثلا مادرم ؟

فقط یکی.

چه خبره مگه، میخوای دسته جمعی برید؟

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
احتمال داره آشنایی ما خیلی طولانی مدت بشه،و راستش مادرم خودش خیییلی مشتاقه همراه من بیاد،چیکار کنم؟

خب ببرش.

ب اونم بگو یکی رو بیاره.

باهم میرن دور میشینن،شما راحت حرف بزنید.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

به نظر من تنها نرو چون قرار اول هست با مامان یا خواهرت برو این کار یکی از راهای کسب احترام به خودت و خانوادت خواهد بود در آینده اگر قسمت با همین آقا باشه هر کس با رفتار خودش ذره ذره صاحب احترام میشه

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور