2777
2789
عنوان

شوهرم بی نهایت خسیسه....

| مشاهده متن کامل بحث + 21043 بازدید | 101 پست
هرجی بیشتر خرج کنه خدا بیشتر بهش میده بهش بکو تو راهی سراغ داری اون دنیا بولاتو خرج کنی که بهشون دست نمیزنی
قشنگترین صدای زندگی تپش قلب توست با شکوهترین روز دنیا تولد توست روزی که دنیا امدی هرگز نمیدانستی زمانی خواهد رسید که ارامش بخش روح و روان کسی هستی که با بودن تو دنیا برایش زیباتر است بها نه ی زندگیم تولدت مبارک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بکو درست شدی شدی نشدی ترو به خیر مارو به سلامت
قشنگترین صدای زندگی تپش قلب توست با شکوهترین روز دنیا تولد توست روزی که دنیا امدی هرگز نمیدانستی زمانی خواهد رسید که ارامش بخش روح و روان کسی هستی که با بودن تو دنیا برایش زیباتر است بها نه ی زندگیم تولدت مبارک
مسافر جون من فکر کنم بری سر کار بهتره ولی نباید حقوق واقعی تو بهش بگی

یا حداقل اگه ازاون مرداس که حساسه تهدیدش کنی میخوام برم کار کنم
لبخند بیش از چند لحظه دوام ندارد ولی خاطره آن جاودانیست
میگفت بده قسط دارم.خلاصه من خداروشکر یه سیاستی دارم و در مقابل این کاراش مجبورم غربتی بازی در بیارم.در نهایت به هزار ترفند گرفتمشو رفتم طلا خریدم.ولی در کل واسه یه جفت جوراب کلی حرصم میده
من مامان جوجه طلایی هستم
واااای شوهر خواهر منم اصصصصصصصصلا به خواهرم پول نمیده خودش همه چی میخره واسه خونه ولی یه هزار تومنی به خواهرمن نمیده میگه میخای چیکار من که همه چی میخرم ۰۰۰۰۰ حالا چند ماهیه از بس بهش فشار آورده خواهرم ماهی ۲۰ تومن میده ۰۰۰۰خاک توسرش ۰۰۰۰۰خر
بعضی وقتا فکر میکنم اون روزا که تو نبودی من چطوری زندگی میکردم دخترم جیگرم نفسم درد وبلات تو سرم ناناز طلا!
2810