کلا خانوادتن خسیس هستن مخصوصا خانواده مادریش و مادرشوهرم از شانس بد بنده شوهرم کاملا مث مامانشه خیلی سخته زندگی کردن باهاش هرچیزی میخواییم بخریم باید صدبار توضیح بدم که لازم داریم.و... تا بخره مثلا امشب رفتیم بعد از مدتها بازار باهم همه باباها باچه ذوقی لباس میخریدن برا بچه هاشون اما شوهر من..... به زور یه دست لباس تو خونه ای و یه دست بیرونی برداشتم موقع حساب کردن سکه یه پولم کرد! جلو فروشنده میگفت اینهمه لباس پارسال براش گرفتی!!!! وای خجالت میکشیدم هرچی میگفتم بچه قد کشبده لباساش براش کوچیک شده تو.کتش نمیرفت! حالا که اومدیم خونه لباس پارسالیشو تنش کردم تا رو نافش بود! خجالت کشید این تازه یه نمونشه من نمیدونم باید چیکار کنم؟! واقعا کم اوردم حتی واسه خودش هم به بدبختی میخره باید بهش بگم تورو خدا شمایی که میدونین بگین چیکار کنم خسته شدم اینو هم بگم داره و دستش به دهنش میرسه اما واسه خرید لباس و حتی فروشگاه سختشه و...
آره ۲۰ تومن ۰۰۰۰۰ خب آخه چیکار کنه به قول دوستان یه مو از خرس کندن۰۰۰۰ خودش خرج میکنه هااااا ولی خیلییییییی زورش میاره به خواهرم پول بده با اینکه خواهرم اصلااااااا ولخرج نیست تازه این یکی از اخلاقای گندش هست۰۰۰
بعضی وقتا فکر میکنم اون روزا که تو نبودی من چطوری زندگی میکردم دخترم جیگرم نفسم درد وبلات تو سرم ناناز طلا!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر من که ۱ بار ۱ مستند آورد نشون داد که گوشت و لبنیات برای بدن ضرر داره از شبش گفت باید گیاهخوار شیم آ تا بدنمون سالم بمونه،آخه میدونید گوشت گرون شده بود، گفتم خب لبنیاتم که میگه ضرر داره گفت نه اونو نمیتونیم حذف کنیم، میدونید آخه اون هنوز گرون نشده، چند وقت پیش رفتیم دکتر گفت کم خونید فیفول نوشت گفتم خب حالا بریم ۱ مکمل خوب بگیریم بهبخوریم گفت نه همین کافیه بعد با برادرش۲۵ سالش میره بیرون فقط ۱ خرید ۲۵۰ تومنی از آبمیوه و تنقلات میکنه میاره میزاره خونش
۳ ماه رفتم باشگاه ماهی ۱۶۰ میدادم کرونا که اومد گفت نرو، حالا هر روز میگه خرجت نکردم که الان تکون نخوری چاق شی پاشو تو خونه ورزش کن، حالم ازش بهم میخوره وقتی اینطوری حرف میزنه
روز زن اومده میگه من که قبول نداره ولی روزت میارک گل فروش دم راهم نبود برات گل بگیرم، بعد مدرسشون بهشون بخاطر دهه فجر و روز زن کارت هدیه داده بود گفت بیا مال تو، منم کارتارو گذاشتم تو کتابخونه ، ۱ بار که داشتیم میرفتیم خرید کارت پس اندازو برداشتم گفت مگه اونکارتارا خرج کردی گفتم نه گفت پس اونارو بیار، آخرشم همه ی ۳۰۰ تومنو برای درمانگاه و عکس و داروی ریه خودش خرج کرد بعد گفت ببلخشیدا همشو خودم خرج کردم
۱ کاپشن تو حراجی آخر سال برام خرید ، بعد زمستونو با ۱ کاپشن رنگو رو رفته رفتم باشگاه چون روز اول گفت تو باشگاها دزدی زیاد میشه کدوم کاپشنتو میپوشی میری؟
بابا شوهراتون داغونن که..مسافر فقط میخوام بدونم شوهرت اون موقع که همه چی مفت بودمیگفت گرونیه ندارم وفلان الان تو این ڭرونی چکارمیکنه خخخخ حتما دیگ سکته روزده