2777
2789
عنوان

شوهرم بی نهایت خسیسه....

| مشاهده متن کامل بحث + 21043 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم خسیس حرف حساب حالیش نیست. یه مو که از این خرس بکنی غنیمته....فقط فقط باید بیشتر خرجهای خونه روخودت به عهده بگیری و وقتی خواستی باهاش حساب کنی باید دو برابر با هاش حساب کنی.....در برابر این جور افراد آدم نباید ساده و رو راست باشه.....
به نظر من شام نهار درست نکن وسرویس بهش نده بکو البته دور ازجون حمال مفت کیر اوردی هرجیزی خرج داره برای خودت یک قلک بزار برای روز مبادا به این شوهر اعتمادی نیست اکه یدونه بجه داری دیکه نیار اخه مکه بجه دودست لباس میخواد بهش بکو تورو میخوام جیکار اکه قراره خودم از تو جیب خودم خرج کنم بفرما دنبال کار خودت
قشنگترین صدای زندگی تپش قلب توست با شکوهترین روز دنیا تولد توست روزی که دنیا امدی هرگز نمیدانستی زمانی خواهد رسید که ارامش بخش روح و روان کسی هستی که با بودن تو دنیا برایش زیباتر است بها نه ی زندگیم تولدت مبارک
خسیسی تو خونه ادمه

یکی از فامیلای ماهم خءسیسه ولی مومن و خداشناس و نماز شب خون

٧٥ سالشه. میلیاردر. با قلب مصنوعی ولی موقع پول دادن جونش در میاد. جونه همرو به لبشون میرسونه تا پول بده. نمیدونم چجوری میخواد جون به ازراعیل بده
خدا جونم شکرت
کجایی مسافر؟؟؟
زیباترین روزهای زندگیم دارن تبدیل به باشکوه ترین روزهام میشن... همه اینهارو ازتو دارم عشق بزرگ و بی همتای من...خیلیییی دوست دارم خودت نگه دارش باش :) آمین
2810