2777
2789
عنوان

صندلی داغ+جایزه

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 64 پست
جنس مخالف؟😁😁واقعا سخته😂دلم نمیخواست هیچ وقت پسر باشم🙁

وای لعنتی اولش ک اومدم تگت کنم ی پسررو تگ کردم      

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
وای لعنتی اولش ک اومدم تگت کنم ی پسررو تگ کردم        

😂😂😂😂😂😂😂

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تگ کردن دوستان فراموش نشود. @fateme___khanoom   💜💫 @shinooo   🤍💥 @saniaaaaaa ...

😜❤

حین نتغاضی ، لا تتمادوا....                                                     کارما همینه: گر شکستی کسی بشکنی از دیگری!                         *محبت مثل سکه است! اگه تو قلک دل کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری مگه اینکه دلش بشکنی:)*

۱_😶😶پدر بزرگم اشتباهی منو دید😶

۲_نی نی سایت_اپارات_کوکر اسپنیل

۳_خود کشی

۴_اره 😐

۵_اره

۶_پسر مغرور و پسر ندید پدید

۷_۱۴/۵😐😐همیشه۱۹بودم

۸_ @_عاشق_حیوانات_    

۹_ (# @ژیناگلمن     @‌bloberi_queen تگ نمیشه چرا🙁🙁 @_عاشق_حیوانات_    

۱۰فکر کنم نورا رفته 

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
۱_😶😶پدر بزرگم اشتباهی منو دید😶 ۲_نی نی سایت_اپارات_کوکر اسپنیل ۳_خود کشی ۴_اره 😐 ۵_اره ۶_پس ...

داستان چیع

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
داستان چیع

متن تاپیکو بخون😅تگت کردم به عنوان کاربری که دوسش دارم🙃

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

شرم آور ترینش وقتی ب دنیا اومدم جلو همه لخت بودم😅😅😅

گفتینو . نی نی سایت .  دانلود آهنگ .

اولین کار جیغ بنفش میزنم 

تو استخر جیش کردم فوش نده خو بچه بودم حالا خوبه الکی بگم نکردم🤭🤭🤭

خداییش دزدی نکردم کار بدی 

از اینایی ک بیخودی نی نی یار تگ میکنن خب تایپک دوس نداری برو بیرون والا 

درس تاریخ سال آخر دبیرستان ۷ گرفتم

اوپرا نمیشناسم ولی میگن آدم مهربون با منطقی با ژیناگلمن

۱۵ دوست نی نی سایتی دارم همشون خوبن  تگ نمیکنم چون ممکنه بقیع ناراحت بشن اخه هممون باهم دوستیم 

کاربری بود که من پست هاش دنبال میکردم واقعا نوشته هاش قشنگ بود ۶۲۶۲

متن تاپیکو بخون😅تگت کردم به عنوان کاربری که دوسش دارم🙃

اها مرسی بیب

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

چرا نالاحتی اجی🥺امضات غمگینه

پسر ۱۳کیه

چرا نالاحتی اجی🥺امضات غمگینه پسر ۱۳کیه

😁اشک شوقع

ارع ی تیکع از دمو اهنگ ارشادع

پسر  سیزدع خوانندع مورد علاقمع ک می خواد خوانندگیو کنار بزارع ولی نمیزارع همین دیروز از دمو ی اهنگ فیلم گرفت متنش همینی ک گذاشتم. امضام(ارشاد اکبری=پسر سیزده)

۱_در دستشویی رو یکی وا کرد خدارو شکر داشتم دستامو میشستم بعد رفت بیرون همون دیقه

۲_ارشاد_عروس هلندی_عکس کسایی ک مژه هاشون سفیدع

۳‍_میرم خرابکاری و دور دور با رفقا و دوس دخترم میگیرم میرم بیرون باش ولی فقط یکیااااا

۴_ نع

۵_نع

۶_کاربرایی ک  رو مخن و خیلی ادعا دارن ولی هیچی نیستن و دروغ گوها

۷_۱۷😑😑

۸_ @بیشونم   ....... @ژیناگلمن   ...... @کاپ_کیک_عصبانی   ....... @ساقی_کاپ_کیک_عصبانی   .... @mozhde82   از برخورد و رفتارشون خوشم میاد

۹_ @بیشونم    

۱۰_یادم نی

۱_در دستشویی رو یکی وا کرد خدارو شکر داشتم دستامو میشستم بعد رفت بیرون همون دیقه ۲_ارشاد_عروس هلندی ...

لطف داری گلی

مسابقه اس؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
2810