2777
2789
عنوان

صندلی داغ+جایزه

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 64 پست
چطوري خوب شد با عمل يا دارو؟ 

والا اصلا نمی دونم چی شد هیچ وقتم نپرسیدم ازش فقط از دهنش اسم این بیماری در رفت میستینا گرویز منم کنجکاو شدم سرچ کردم 

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑
اها يكي از نزديكان منم اين بيماري رو داره ميخاستم بدونم چطوري خوب شده

فک کنم غذه تیموسش رو برداشت تا خوب شد 

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تگ کردن دوستان فراموش نشود.

@fateme___khanoom   💜💫

@shinooo   🤍💥

@saniaaaaaaa   ‍ 🌠🌌

@مادرشوهرتم   همه تگت میکنن منم کنم خب😁

@گیس_فلفل1   شما با اون امضات همه تاپیکا تگ میشی😂

°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•

_ شرم آور ترین لحظه ی زندگیت چی بوده؟ تعریف کن😜|میخاستم یه کتابیو ندم به یکی اخه دوسش داشتم بزور میخاست ازم بگیره گفتم از کتابخونس شرمنده یهو اسمم توش نوشته بود😐دیگه کلی گند زدم تا گندمو جمع کردم که خودم دادمش به کتابخونه و اینا تا کتابمو نجات دادم😁😂|.

_ سه تا چیز آخری که تو گوگل سرچ کردی🤔💛|گل خاستگاری به خاطر یکی از کاربرای نی نی سایت، کیک تولد پسرونه، عکس تبریک سالگرد ازدواج پدر و مادر.|

_ اگه یه روز تبدیل به جنس مخالفت بشی چیکار میکنی؟😅|میرم دو چرخه سواری چون دخترم خجالت میکشم😐.|

_ تا حالا تو استخر دستشویی کردی؟!🤐|استخر نرفتم.|

_ تا حالا از جایی دزدی کردی؟😯|مگه دزدم؟://///|

_ از کدوم کاربر سایت بدت میاد؟و چرا؟😁❤|یکی از خاصیتام اینه که اسم کاربرارو نگاه نمیکنم ولی دیروز یکی به پدر و مادرم توهین کرد اومدم جوابشو بدم تاپیک قفل شد رفتم درخواست دوستی دادم تا حالیش کنم جواب نداد اسمشم نمیگم چون مثه اون بیشعور نیستم.😐|

_بدترین نمره ای که توی دوران تحصیل گرفتی؟🙄|۱۵😥من تا حالا ۱۸ هم نگرفته بودم😭همه ۱۹ و ۲۰|

_از کدوم کاربر سایت خوشت میاد؟و چرا؟!|فاطمه بانو چون تازگیا باهاش دوست شدم خیلی باحاله😍|

_ سه تا از بهترین دوستای نی نی سایتی رو تگ کن🤠💚|من فقط دو تا دوست دارم😅بالا تگ شدن.|

_اسم یکی از کابری که از نی نی سایت رفته؟|نمیدونم|

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

شرم آورترین:در خونمون رو زدن فک کردم دختر عمه مه درو باز کردم گفتم Hello  ع*ن خانوم دیدم عههه زن همسایه مونه نگاه زن همسایه رو یادم نمیره که حالت پوکر عصبی متعجب بود

من:🙂

اون:🤨😠

مدل مانتو _ حساسیت نسبت به نیش زنبور _ رنگ همخون با پوست گندمی روشن

میگیرم از اون دسته پسرهایی که بدم میاد رو سیر میزنم🙂

ن تا الان تو استخر .... نکردم

از جیب پدر مادرم ولی لو رفتن

آشنایی نسبت ب کاربران ندارم

17 و نیم شدم در صورتی که همه بیست بودن 🥺

از کاربر بیشونم که جدیدا دوست شدم @بیشونم        

آشنایی ندارم 

آشنایی ندارم

🧿⃤ι'м eveɴ нeαrтвroĸeɴ тo вe вeαтeɴ ... :من حتی قلبم منت تپیدن بزاره درش میارم🔗💜                                  مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!                   من اگه کافه زدم بدونید برا پولش نیس برا اینه ک اهنگای مورد علاقمو توگوش ملت فروکنم؛)))!

@شایدم_آره_شایدم_نه       سومی و بگو

@جانی_دپ     چهارمی و بگو 

@iamheliya     اولی و بگو 

@ماه_صنم_الدوله     سومی و بگو

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

اووو چه طولانی 

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
تگ کردن دوستان فراموش نشود. @fateme___khanoom   💜💫 @shinooo   🤍💥 @saniaaaaaa ...

عههه دنبال ی تاپیک خوب میگشتم مرسییی😂❤

اممم باد🥺😂

آهنگ زینو زینو😂نی نی سایت😑ترجمه🤦‍♀️

ی تیپ پسرونه میزنم از صبححححح تا شبببب میرم مخ زنی🤣🤣

وای عاره دو بار🤣🤣

عاره از مدرسه مداد دزدیدم و ا جیب کت بابام پول😂

از خودشیفته ها و اونایی ک میخوان بهت بفهمونن نظر خودشون درسته

وای یبار امتحان زبان ۳ گرفتم😂ی درس دیگ هم ۰🤣کمتر از صفر دیگ نیس دیگ؟ هس؟😂

زیادن حال ندارم اسم بگم اون مهربونا رو میدوستم

تگدونم خرابه آرزوجان۳ و پرگگ و دوست داری کی باشم و تتلیتی اعظم و ...

تافی :) خیلی دختر خوبی بود خواننده خاموش بودم تمام تاپیکاشو دنبال میکردم

ترفند جدید پربازدید شدن باز همینکه از خواهر شوهرو مادرشوهر کشیدین بیرون جای شکر داره😂

چقدر این جمله زشته از...کشیدن بیرون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید*             *پروفسور سمیعی* 
@شایدم_آره_شایدم_نه       سومی و بگو @جانی_دپ     چهارمی و بگ ...

جنس مخالف؟😁😁واقعا سخته😂دلم نمیخواست هیچ وقت پسر باشم🙁

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻

1وقتی الحیم تو وسط جمع داد زد گفت زیر بغل ابجیم یعنی من مو داره😬

2اهنگ زومبا.نینی سایت.اهنگ مثلا روم زوم کنی بوم بوم کنه قلبم❤

3 گیرم یه چاقو ور میدارم با یه لونک و یه تسبیح با یه شلوار کردی گشاد می‌پوشم و میگردم دور شهر😂

4با احترام هر دفعه تو استخر شاشیدم🐱

5یبار از یه همکلاسیم خودکار برداشتم😬

6اسم کاربر رو یادم نیست

7نمره سه علوم🐣

8

@شایدم_آره_شایدم_نه     @دلبر_خانوم_سایت     @نوژین2     @Tin ...

مررررسییییی عزیزم😍😍😍😘

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻
2810