2777
2789
عنوان

صندلی داغ+جایزه

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 64 پست
۱_در دستشویی رو یکی وا کرد خدارو شکر داشتم دستامو میشستم بعد رفت بیرون همون دیقه ۲_ارشاد_عروس هلندی ...

مرسی فداتشم

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تگ کردن دوستان فراموش نشود. @fateme___khanoom   💜💫 @shinooo   🤍💥 @saniaaaaaa ...

الهی😍⁦❤️⁩ببخش گلم سایت نبودم

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره  
@شایدم_آره_شایدم_نه       سومی و بگو @جانی_دپ     چهارمی و بگ ...

تو کلاسم جلو همه استادا دوتا پله رو با زانو رفتم پایین🤦🏻‍♀️

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
تو کلاسم جلو همه استادا دوتا پله رو با زانو رفتم پایین🤦🏻‍♀️

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

شرم آور ترین لحظه ی زندگیت چی بوده؟ تعریف کن😜داشتم لباس عوض میکردم یهو پسر عموم اومد داخل اتاق😑😑😑😑😑😑😑

_ سه تا چیز آخری که تو گوگل سرچ کردی🤔💛نی نی سایت،شلوار استایل،واتساپ جی بی

_ اگه یه روز تبدیل به جنس مخالفت بشی چیکار میکنی؟😅به دوستام پیام میدم سر کارشون میزارم یه نخ سیگارم میکشم

_ تا حالا تو استخر دستشویی کردی؟!🤐نه خدایی😑

_ تا حالا از جایی دزدی کردی؟😯از جیب بابام اره😂

_ از کدوم کاربر سایت بدت میاد؟و چرا؟😁❤هیچ کدوم

_بدترین نمره ای که توی دوران تحصیل گرفتی؟🙄10بود😑

_از کدوم کاربر سایت خوشت میاد؟و چرا؟! از اناتا نفس کاپ کیک عصبانی اوپرا بیشونم چیپسلیمویی دیگه همینا

_ سه تا از بهترین دوستای نی نی سایتی رو تگ کن🤠💚 یدونه بیشتر ندارم ذونم الان تگ میکنم

_اسم یکی از کابری که از نی نی سایت رفته؟نمدونم

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊
2810