2777
2789
عنوان

کرونا دارم برام دعا کنید اگه بمیرم بچه هام چی میشن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 31 پست

کرونا اصلا بیماری ترسناکی نیس این ترس ازشه که مردم و از پا درمیاره اگه خواستی خصوصی درخواست بده بگم چیکار کنی من سه دفعه رو رد کردم خیالت راحت هیچیت نمیشه

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترس به خودت راه نده. فك كن يه سرماخوردگيه. استراحت كن داروهاتو بخور و مايعاتم زياد بخور

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

نترس گلم اطرافیان من همه گرفتن بعضی ها شدید گرفتن خیلی حالشون بد بود بستری هم شدن ولی خداروشکر همشون خوب شدن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
دلتا چطوریه ؟من بار اولمه مث جنازه شذم 

نسبت به کرونای اولی که گرفتیم یکم بیشتر اذیت میکنه ولی اصن غصه نخور 

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

صلوات فرسادم شماهم برای مادر من صلوات بفرس 

تو آرزوهام زندگی میکنم و یکی از مهم ترین آرزوهام حل شدن مشکل بابای مهربونمه 😢پس اگه براتون مقدوره یه صلوات برای سلامتی پدرمو و خانوادم بفرستین🙏 چون جز اونا کسیو ندارم بزرگترین ترسم نبودن خانوادمه😔❤

صلوات فرستادم شماهم برای مادر من صلوات بفرس 

تو آرزوهام زندگی میکنم و یکی از مهم ترین آرزوهام حل شدن مشکل بابای مهربونمه 😢پس اگه براتون مقدوره یه صلوات برای سلامتی پدرمو و خانوادم بفرستین🙏 چون جز اونا کسیو ندارم بزرگترین ترسم نبودن خانوادمه😔❤

عزیزم نگران نباش منم گرفتم و همین نگرانی شما رو داشتم با اینکه بیماری زمینه ای داشتم و خیلی اذیت شدم و از روز اول اکسیژنم پایین بود خدا به بچه هام رحم کرد و خوب شدم پس قوی باش بگو من باید کرونا رو شکست بدم بخاطر بچه هام و استرسو از خودت دور کن

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

وااااااااا چه حرفا. شوهرم گرفت عینهو سرماخوردگی ساده ,سرخ کردنی نخور,مایعات زیاد بخور, خربزه و گرمک و هندوانه و...... نخور مخصوصا خربزه خیلییی بده . و هر چیز ی که باید برای سرماخوردگی رعایت کنی,....... .

تازه وقتی شوهرم گرفت دخترم ۲۴ ساعته تو بغلش بود و ماچ و بوس, آخه کوچیکه و حریفش نمیشدیم نزاریم بره پیشش , اونم طفل معصومم خوشحال بود باباش تو خونه است, نه من و نه دخترم نگرفتیم. تو خونه هم هر روز آب و عکس و لیمو تازه میخوردیم.