2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکردم میشه رفت تو تلویزیون ولی میترسیدم دیگه نتونم برگردم پیش مامانم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
برم تو بخش اعصاب و روان یکی عاشقم بشه و به خاطر من حالش خوب شه و ازدواج کنیم😂😂😂😂 تا بخش اعصاب و ...

روانی تر از منی که😂😂 

من همیشه اینجوری فکر میکردم 

ک با عشق ازدواج میکنم بعد عشقم تصادف میکنه فلج میشه و من پاش میمونم اونم همش بدخلقی میکنه 

تحت تاثیر رمان های آبکی بودم

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
روانی تر از منی که😂😂  من همیشه اینجوری فکر میکردم  ک با عشق ازدواج میکنم بعد عشقم تصاد ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای از این رمانا

منم خیلی میرفتم تو رویا 

مثلا یه پسر بداخلاااق و مغرور فقط عاشق من میشه😂

هممون تباه بودیم 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏

سنگ جادویی داشته باشم

از اونایی ک هر آرزویی کنی براورده شن

بعد آرزو کنم از داداشم بزرگتر شم

زورگوییاش تا این حد فشار آوردن بم🥺🥺😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود