2777
2789

من ظاهرم خیلی آرومه اما درباطن آدم حساس و زودرنجی ام بچم ده ماهشه اما گاهی وقتا ک لجبازی میکنه شیرنمیخوره دلم میخواد بزنمش...نمیزنما اما دلم میخواد بزنمشششش...گاهی وقتام کلافه میشم از کوره در میرم میگم بخوردیگه دیوانم کردی... آخه نه شیر درست میخوره نه غذا همش تف میکنه ضعیف شده...دلمم نمیخواد دعواش کنم یاخدای نکرده درآینده بزنمش چون میدونم تو شخصیت آیندش تاثیرمیزاره و تربیتش خراب میشه... مامانایی ک صبورین راز موفقیتتون چیه میشه راه حل بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خودم میگم من باید مادر بهتری از مادرم باشم والا دنیا یجاش میلنگه الباه که گاهی داد میزنم اما بعذش میام برای بچم توضیح میدم چه حسی داشتم و کارم درست نبوده و باید مثلا اینکارو کنیم وقتی عصبانی میشیم

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

حالا بذار بزرگ شه سن لجبازی برسه اون موقع میفهمی عصبانیت الانت شوخی بوده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه یه مشکلی داره که شیر نمیخوره شاید نشانه های آلرژی رو داره نشون میده 

همیشه اول ریشه یابی کن موضوع رو حل کن تا وقتی فکرت درگیره و حالت خرابه خروجی رفتار هم رفتار سالمی نخواهد بود 

برای تربیت فرزند هم آموزش ببین وقتی توی ذهنت برای هر موضوع راه‌حل داشته باشی وقتی در معرض اون موضوع قرار میگیری ذهنت می‌دونه که باید چی کار کنه اینطوری کاری که صحیح هست رو انجام میدی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
بچه یه مشکلی داره که شیر نمیخوره شاید نشانه های آلرژی رو داره نشون میده همیشه اول ریشه یابی کن موضو ...

اره رفلاکس داره نوزاد بود سینمو پس زد... آخه مثلا امروز داشتم عوضش میکردم پوشکشو کشید خورد رو فرش دلم میخواست داد بزنم سرش آخه پی پی کرده بود نجس شد بعدم هی وول میخورد ک بلند شه آخرسر ب شوهرم گفتم دلم میخواد بزنمش چقدراین احمقهههه

کلا بعد بچه اول ادم شل میکنه

منم امروز پسرم یه بطری شیر خالی کرد رو فرش

تمیز کردم فقط

خب خالی کرده دیگه چیکار کنم حرص بخورم برنمیگرده تو بطری که

ترجیح میدم جای داد و بیداد انرژیمو بذارم پای تمیز کردن اتفاقی که افتاده

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️
بچه یه مشکلی داره که شیر نمیخوره شاید نشانه های آلرژی رو داره نشون میده همیشه اول ریشه یابی کن موضو ...

دکتر بهش شربت سانستول زینک داد از روزی ک دادم بدترشد... فهمیدم زینک رفلاکسشو تشدید میکنه الان یک هفتس نمیدم بهتر شده کمتر تف میکنه اما هنوزم تف میکنه و بزور شیروغذامیخوره