2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
ببین پمپ دردنگیر.ینی تجربه خودموبگم.من تودولتی سزشدم دکترشم بی اعصاب واسم پمپ دردننوشت.منم است س گرف ...

من سر زایمان اولم خیلی درد کشیدم با اینکه شیاف میگذاشتم

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
من یه زایمان سزارین داشتم ۵سال و نیم پیش میترسم برا دیماه ک باید زایمان کنم ک دیگه ۶سال میشه بهم بگن ...

سزارین شدی هیچوقت نمیگن طبیعی. من اولی رو خصوصی سزارین کردم دومی بعد ۸سال دکتر گفت شز میشی توی همون دولتی کردم. ولی خصوصی بهتره. دولتی یکم ازیت میکنن همش میان بالا سرت الکی نگام میکردن میگفتم من سزارینی هستم میگفتن باش باهات کار نداریم ولی چک میکردن 😐

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه منم دقیقا شرایط تو رو دارم هم میخام باردار  بشم و هم کنکور فرهنگیان بدم شما متولد چندی

18سالمه

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
خاطره زایمان من ساعت ۱۱ شب از خواب بیدار شدم میخواستم غذا بخورم که یه دفعه احساس خیسی کردم نگاه کرد ...

عزیزم 😁😁

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
پرستاره نوکر خصوصی شما ک نیست. این خانم خودش داره میگه همکاری نمی‌کرده مریضی ک خودش همکاری ندارن کسی ...

ما نگفتیم نوکره ولی میشه بگی وظیفه پرستار چیه در قبال داد فریاد ادم از روی درد؟میبینی ایشون زایمانشم کرده بعدا اونا توجه کردن....مگه به داد کسی رسیدن نوکریه اینم از شما دراومد

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
ما نگفتیم نوکره ولی میشه بگی وظیفه پرستار چیه در قبال داد فریاد ادم از روی درد؟میبینی ایشون زایمانشم ...

حالا ببین من چی کشیدم من زایمان زودرس داشتم خییلی درد میکشیدم اون رزیدنت و پرستارهای از خدا بی خبر وایساده بودن میخندیدن وقتی هم که بچم بدنیا اومد هیچکس پیشم نبود بچه افتاد رو زمین الهی بمیرم درست بود که زنده نمی‌موند ولی اون صحنه هم هیچوقت یادم نمیره

حالا ببین من چی کشیدم من زایمان زودرس داشتم خییلی درد میکشیدم اون رزیدنت و پرستارهای از خدا بی خبر و ...

خدا لعنتشون کنه هردم هزار لعنت 

حالا ببین من چی کشیدم من زایمان زودرس داشتم خییلی درد میکشیدم اون رزیدنت و پرستارهای از خدا بی خبر و ...

با این حرفی ک‌از شما شنیدم اگر بارداربشم عمرا واس زایمان برم دولتی من  دخترمو خصوصی رفتم  سزارین کردم انقد خوب بودنن...میدونی سر همه چی به پول وصله من اولش میخواستم برم طبیعی متخصص یجوری  رفتار میکرد جلسه بعد ک گفتم میخوام سز بشم اخلاقش خوب بود تو اتاق عملم خوش برخورد بودن....الان دیگه همه چی پوله ادم بمیره پول نداشته باشه یدونه هم محکم میزنن میگن بزار زود تر بمیره صداش نیاد

آره شانس آوردم بچم چیزیش نشد,مامانم میخواست شکایت کنه،پذستارهمش عذرخواهی میکرد،اونروزخیلی سرشون شلوغ ...

خیلی قشنگ بود 😍😘😘

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄

جدا وايسادن نكاه كردن بچه افتاد زمين؟

يكي از كاربرها همينجا بچه اش به خاطر اجبار زايمان طبيعي تو بيمارستان دولتي فلج مغزي شده 

بعد من ميام ميگم شده فرش زير پاتونو بفروشين برين بيمارستان خصوصي ميان ميگن چرا اينجوري ميگي

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

یعنی ادم لال میشه از این حجم بیشعوری و بی در وپیکری یه بیمارستان

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
بخیه خیلی خوبه،چیزی نیست که بخیه اونجا،اتفاقا بگو خوب بخیه ات بزنن قشنگ جمع بشه،سر دومی من برش نخورد ...

مرررسی عزیزدلم 😍انشالله برام دعا کن زایمانمم خوب باشه🙏🙏💗

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍
من که خیلی بخیه خورده بودم سر اولی تا نزدیک مقعدم ، فقط یکم این نخ های بیمه بیرونی اذیت داشت  ...

مررسی گلم الان فهمیدم چطوری بشوریم خیلی فکرم درگیر بود .وای جرااونهمه چندکیلو بود جوجه ات؟

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍