2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
دقیقا، دکتره تا لحظه اخر ول نمیکرد و هی پیام میداد استرس میداد به شوهرم زنگ میزد.شوهرم زد بلاکش کرد. ...

ممنون که تجربیاتتونو در اختیار مون قرار دادید

حتما یادم میمونه اگه باردار شدم حواسمون باشه

البته شوهر من خودش حسابرسه کارمند داراییه

کلا حواسش جمه الانم که تواقدامیم هرجا میریم دکتر و سونو وازمایش به شدت رو اینچیزا حساسه

حتا وقتی دکتری میگع نقد حساب کن کارتشو نشون میده تهدید میکنه اگه ازاین بازیا بکنین گزارش میدم😁

یه چندبارم ترسیدن دفعات بعد دیدیم مث ادم رو میز کارتخوان گذاشتن

هرچند واسه ازمایشای الکی و این بازیای دکترا زیاد نمیشه کاری کرد چون سردرنمیاریم وبه قول شما ادم میترسه خطری باشه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
ممنون .دکتر بیهوشی گفت هر کدوم خودت بخوایی حتی گفا بیحسی با خواب م میشه ولی خودش انگار دلش به بی ح ...

فقط اونا که بهت گفتم حتما رعایت کن مایعات فراوان هایپم دوتا کافیه زود اثر مواد بی حسی یا بیهوشی رو از بین میبره بهتر از قهوه و نسکافه و چایی هست،🥰🥰🥰🥰

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی بیمارستان های دولتی همه رو میبرن‌ تو ی اتاق واسه زایمان؟؟؟😥 توروخدا هرکس می‌دونه بگه‌من واقعا ...

سال ۹۴ سر پسر اولم همه تو یه سالن بودیم فقط پرده بینمون بود که کنار بودن و همدیگه رو میدیدیم سال ۹۵ بیمارستان رو بازسازی کردن و اتاقا جداس بیمارستان دولتی و البته اونموقع درد نکیذاره به چیز دیگه فک کنی من نه جیغ میزدم هم خجالت میکشیدم کسی ببینتم وای اونموقع دست خودم نبود 

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
با سلام خدمت تمام خانومای عزیز ❤️  من ۲۶ سالمه و تجربه اولین بارداریم هستش همیشه دوست داشتم که ...

یه فیلم میدیدم خانومه تو وان اب در حال رقص کمر با اهنگ.داشت زایمان میکرد خانوادشم دورش مرد و زن میزدن و میرقصیدن و مشروب می خوردن خیلی جالب بود مال کالیفرنیا بود

ممنون که تجربیاتتونو در اختیار مون قرار دادید حتما یادم میمونه اگه باردار شدم حواسمون باشه البته ش ...

اره برای ازمایشات و سونو تنها راه چاره اینه با یکی دوجا چک کنین

من صارم پرونده مو بردم ماماها و دکترش میخندیدن میگفتن اخه واسه چی از هفته۲۶ الکی از جنین نوارقلب میگرفته هی. هر دفعه هر ۶۰۰ تومن هزینه ش میشد. پرونده مو بردم اونجا حتی نگاه نکردن به اونا گفتن اصلا ارزشی نداره. دکتره الکی میفرستاده که جو بده که شما زایمان خطرناکی داری تا درنهایت بگه من خیلی زحمت کشیدم انقد تومن بهم بدین. که دقیقا هم همین شد برگشت گفت من انقد برات زحمت کشیدم که شوهرت باید میلیون میلیون بمن پول بده جلو مامانمم گفت همینو. 

مامان مانی و مانلی  

منو دردم هی میگرفت ول میکرد وقتی ول میکرد من همچنان جییییغ فک میکردم هنوز درددارم دکترم گفت چراجیغ میزنی توکه درد نداری باخودم فک کردم راست میگه 🙄🙄🙄 خیلی استرس داشتم18سالم بود خیلیم استرس داشتم ولی خداروشکر زایمان راحتی داشتم یادش بخیر 

خداروشكرانگار زايمان راحتي داشتي 😉

ولي خيلي خنديدم😂😂😂

پرستار يهوويي اومده گفته اين زايمان كرد😂😂😂😂

رَبـيــ❤️ــ                                                                   🐚🦋✨                                                               يه صلوات براي امام زمانمون ميفرستين؟💚                 همواره عشق بيخبر از راه ميرسد🦁رضــ💛ــا🦁

هردو پسرم را بیمارستان خصوصی وسز بودم اخلاقم کمی تند است برای هردو زایمان وقتی در حال به هوش آمدن بودم شوهرم را فحش می دادم اولین زایمان توی اتاقم احساس کردم چند نفر روم افتادن وشکمم را فشار می دن هرچی ناله و التماس می کردم که دردم میاد محل نداشتن منم عصبانی شدم و نمیدونم چکار کردم که وقتی شوهرم اومد گفت مژی چکار کرده بودی چند نفر یکی سرش گرفته بود یکی چشمش یکی دستش به ات فحش می دادن بعد پرستار یک برگه آورد که امضا کنید اگه به خونریزی افتاد با خودتونه .دوشب هم که بیمارستان بودم اجازه ندادم غیر شوهرم همراه کسی بمونه تا بفهمه چقدر سزارین سخته .جالب اینکه سال بعد پسر دومم را همونجا بودم نمیدونم چه جوری یادشون بود که قبل آوردنم به اتاقم امضا را از شوهرم گرفته بودن دیگه سروقتم نیومدن .البته این ریسک بود برای بقیه توصیه نمی کنم من چون دوبار تو خونه سقط داشتم می دونستم خونریزی نمی کنم وچون چاق هم بودم داشتن شکم بزرگ اذیتم نمیکرد.یک توصیه برای سرفه های بعد سز یک متکا جلوی بخیه ها فشار بدین وهمچنین شوهر یا همراتون گودی تو گلوتون را ماساژ بده.من هردو زایمانم عالی بود دوست داشتم سومی را هم بیارم ولی سنم بالا بود حیف.

اینا دیگه اغراقه 

وا چه اغراقی...پسرداییم دهنش کجه و هر دکتری بردن گفته بخاطر زایمانش بوده که بچه چنددیقه اون حالتی مونده و نمیشه الان کاری کرد

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

همسایه مادربزرگم ۱۸سال پیش تو روستا دردزایمان میگیرتش شوهرش میبره ایستگاه سوار ماشین کنه ببره بیمارستان خانمه همونجا حس میکنه بچه داره میاد در خونه یکی که نزدیک ایستگاه زندگی میکرده باز بوده شوهرش اینو میبره داخل حیاط اون خونه تامیره صابخونه رو خبر کنه خانمش همونجا پشت در تو حیاط میزایه😁😁

الانم بعد اینهمه سال اهالی روستا به بچه میگن ابوالفضل قاپو(قاپو ترکی دروازه )

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
چرا مدفوع کرده بود رو تخت⁦🤷🏼‍♀️⁩??? چرا نرفته بود دشوری

موقع زابمان یا نزدیک زایمانش بوده‌... چون شکم منقبض میشده برای بدنیا اومدن بچه‌.. یا شابد آمپول فشار زدن بهش‌... که این زور زده اختیارش دست خودش نبوده مدفوع کرده🙂