2777
2789

چرا هیچکس یه دختر رو درک نمیکنه

دخترا ،عزیزان این حرفا خیلی وقته تو دلمه نمیدونستم کجا حالیش کنم تصمیم گرفتم به چندتا همدرد خودم خالیش کنم 

چرا یک دختر حق زندگی رو ندارع اونجور که خودش دوست داره 🙂

چرا جامعه اینقدر مزخرف شده نمیگم مشکل خانوادمون هستا اتفاقا هرچی خواستیم واسمون فراهم کردن 

اما چرا یه دختر حق آزادی ندارع و حق دختری کردن ندارع 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همه دخترا نیستنا خارجیا دارن کیف میکنن 

بهتره بگیم دخترای ایران....دخترایی ک مردم با افکارشون دارن زنده به گورشون میکنن 

وقتی نیکی میکنم احساس شادمانی دارم،هنگامی که بدی میکنم حس شرمساری، این تمام دین من است ...

همه به یه نحوی دارن اذیت میشن دختر پسر زن مرد فقط دخترا نیستن

چاره چیه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
بیشتر ببینید

اتفاقامشکل خونوادهامونه

مشکل مردسالارانه بودن کشورمزخرفمونه

مشکل اینه توکشورما باااینکه مسلمونیم ولی برای یه دخترسمه زندگی

همشم بخاطر اینه ک یه عده بااسم مسلمون وباتفکرمردسالارانه هرغلطی خواستن کردن و فکرمیکنن مرد صاحب دختره 

زندگیمونو،آیندمونو،روحیمونو به گندکشیدن

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
بیشتر ببینید

من میگم حق ازادی داشتن دختر بستگی به مکانی که زندگی میکنه داره که محیطش باز یا بسته باشه 

من تو اینستا خیلی دیدم دختر هستن شاغل  درس خونده تنهایی مسافرت میرن... 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

پسرها هم اوضاعشون بهتر نیست اینجا زن میگیرن درامد کم همش شرمنده زن و بچه غرهای زن ها برای بی پولی چرا فکر میکنید پسرها خیلی خوشبختن سربازیشون بعدشم همش فکر کار پیدا کردن

ترجیح میدم زیاد به این چیزا فکر نکنم و تلاشم کنم که زندگی که دوست دارم بسازم 

منم خیلی دوست دارما اما نمیشه دارم تمام تلاشمم میکنم ولی مردم یجوری بهت سیلی میزنن که دیگه قصد بلند شدن نداشته باشی

منم کلا گله مندم از بعضی شرایط برا خانم ها. ولی باور کن برا پسر ها شرایط جامعه سخت تر باشه بهتر از دخترا نیست. الان یه پسر تو جامعه فقط وقتی ارزش داره که یا خودش پولدار باشه یا بابای پولدار داشته باشه و یا شغلی داشته باشه که در آینده پولدار میشه! جامعه باور کن اصلا هیج ارزشی به یه پسر خوبی که استعداد هم داره ولی کاری در شان خودش پیدا نکرده نمیده... تازه همش تحقیرش هم میکنه و میگه بی عرضه ای! 

نمیدونم... من که حاضرم آزادیم ظاهری و مثلا شب بیرون رفتنام کمتر باشه ولی این فشار های اینطوری رو نداشته باشم...

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی