2777
2789

یکی از دوستام هست ۸سال باهم صمیمی بودیم اون شهر دیگه بود و هم دیگه رو دیر به دیر میدیدیم اشناییمون هم عجیب بود ( ی پسره داشت با عکساش تهدیدش میکرد من کمکش کردم حل شد ماجرا) اولین بار که دیدم کلی ذوق کرد میگفت بالاخره تونستم ببینمت هربار میومد شهر ما اولین کاری که میکرد میومد پیش من ولی الان ی مدته تغییر کرده میومد شهر ما و بهم سر نمیزد دیگه خبری ازم نمیگرف یکبار باهاش حرف زدم گفت سوتفاهم شده من فقط مشکلات خانوادگی دارم و درگیر اونام ولی بازم همون رفتار ادامه داشت امسال عید حتی برای تبریک عید هم بهم زنگ نزد دلم براش تنگ شده نمیدونم چرا ازم دور شد من اونو واقعا دوستش داشتم درکش نکرد و به هردلیلی که نمیدونم چیه ازم دور شد من دوبار تلاش کردم بفهمم مشکل چیه ولی حرفی نزد الانم دیگه غرورم نمیزاره خبری ازش بگیرم وقتی میرم اینستا میبینم استوری غمگین گزاشته دلم میگیره میخام ازش بپرسم چته بهش بگم ناراحت نباش من هستم ولی نمیشه از ناراحتیش دلم میگیره ولی حتی نمیتونم باهاش حرف بزنم 

آخی 

شاید ناراحتش کردی 

شاید اعتمادش سلب شده 

شاید یه چیزی هست که بخاطرش ازت خجالت می کشه مثلا دوستی با کسی که تو میشناسی و از نظر تو اون دوستی درست نبوده 

شاید نامزد کرده

شاید کسی در موردت چیزی گفته

یا ... 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آخی شاید ناراحتش کردی شاید اعتمادش سلب شده شاید یه چیزی هست که بخاطرش ازت خجالت می کشه مثلا دوستی با ...

کاش میگفت دلیلشو بعد تصمیم میگرفت شاید فقط سوتفاهم بود