2777
2789

چند سالته اوت توفه چند سالشه

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 
وقتی برادرت که ۵ سالم کوچیکتره و کتکت بزنه

اینبخاطر فرق گذاشتن خانوادت نیست داداشت طبیعی نیست

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خدایی..منم یه جایی شوخی کردم انقد بش برخورد بی جنبه هر چی هم گفتم ب خدا شوخی بود ببخش و اینا هیچ ...

بابا اصن تابلوعه پست من شوخیه هر خنگی اینو میفهمه ینی اسی دور از جونش انقدر خره پاشه بره  بزنه تو سر کسی یا منتظر نشسته یکی اینو بگه بره انجام بده ؟بعضیا قشنگ نشستن در کمین کامنتا یکی یه چی بگه حمله کنن بهش .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
از برادر پنج سال کوچیکتر از خودش کتک خورده؟! از بی عرضگی خودشه

چرا بی عرضگی خودش باشه.وقتی مادرو پدر پشت پسرن باشن بعد این دختر خانوم از پدرو مادرشم کتک میخوره و سرزنش میشه.مقصر اون پدرو مادرن که نمیزنن اون پسرو که از الان که دیگه دست رو زن بلند نکنه

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
فک میکنن چون پسرن هر غلطی دوست دارن باید بکنن!الان دست رو خواهرش دراز میکنه دوروز دیگه رو زنش!از بچگ ...

اره من ی بار داداشم ب شوخی هلم داد بابام دعواش کرد تازه شوخی بود اگ جدی بود ک خدا میدونه چی میشد 😆

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
تو نمیدونی بدن زن های ایرانی رو چقدر ضعیف بار میارن؟؟

من خودم هم داداش بزرگتر داشتم هم کوچیکتر و همس سر جنگ داشتیم و دعوا و بزن بزن همونقدی که میخوردمم میزدم! به بزرگتره زورم نمیرسید و بابام باهاش در میفتاد ولی از خجالت کوچیکه خودم در میومدم😂

از برادر پنج سال کوچیکتر از خودش کتک خورده؟! از بی عرضگی خودشه

ببین پسرا خیلی از دخترا قوی ترن ها...من یه بچه شش ساله فضول خیلی فضولی میکرد بش حرف زدم با مشت زد ب دنده هام گفتم دندم شکست . بچه فامیل بود حیف مادرش بود . مادر گاوشم هیچ نگفت

خودت باش،قرار نیست همه ازت خوششون بیاد.👍💙لینک حذف تاپیک ها
چرا بی عرضگی خودش باشه.وقتی مادرو پدر پشت پسرن باشن بعد این دختر خانوم از پدرو مادرشم کتک میخوره و س ...

فک نکنم در این حد خواهرشو زده باشه و پدرو مادرش بی تفاوت بمونن! کل قضیه رو استارتر تعریف کرده؟

دختر 15 سالش باشه میتونه همونقدی که خورده بزنه و داداشش فک نکنه خبریه سوارش بشه هی بزنه این بخوره

خب شاید زورش کمه و داداشش هیکلیه ، حالا اینم بزنه که اینجوری کبودو خون الود نمیشه.

بابا اصن تابلوعه پست من شوخیه هر خنگی اینو میفهمه ینی اسی دور از جونش انقدر خره پاشه بره  بزنه ...

بیخیالش همیشه همینطوره بی جنبه ها زیادن

خودت باش،قرار نیست همه ازت خوششون بیاد.👍💙لینک حذف تاپیک ها
😂😂😂

میبینی تو رو خدا 😐مشکل اسی قاطی ریپلایا من گم شده