2777
2789

برا بچت لقمه و اب ببر ک چشمش دنبال خوراکی بقیه نباشه . جلو یه بچه دیگ ام یا نباید برا بچت چیزی بگیری یا باید برا اونم بگیری اصلا انسانی نیس اینکار‌ . 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸
عزیزم اون طفل معصوم که این چیزا رو متوجه نمیشه  بچه ست ، آبمیوه دیده دست بچه این خانم و دلش خو ...

ابمیوه سه تومنی ؟؟؟؟؟من ندیدم هفت تومن بود 😑😕😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی به خسیسی داره شاید می خواد بچش سالم رشد کنه مواد سوپری پر تز مواد نگه دارنده و رنگ مصنوعی جو ...

یه دوستی داشتم تو راهنمایی مامانش مث شما بود انقد با حسرت به ما نگا میکرد همیشه دلش میخواس از بوفه مدرسه چیز میز بگیره ولی مامانش پول نمیداد یه مدت برا یه کاری تایپ میکرد پول میدادیم بهش با اونا برا خودش خوراکی میگرف میگف بوی سس ک نمیدم ؟ میترسید مامانش بفهمه 🤦‍♀️

عزیزم اون طفل معصوم که این چیزا رو متوجه نمیشه  بچه ست ، آبمیوه دیده دست بچه این خانم و دلش خو ...

بحث هزینش نیست من با همچین آدمایی معاشرت داشتم برا همین کار خوبی کرده نخریده. وگرنه خودم خیلی دل رحمم و دلسوز اما نباید به دیگران اجازه داد از دلسوزی سو استفاده کنن

برا بچت لقمه و اب ببر ک چشمش دنبال خوراکی بقیه نباشه . جلو یه بچه دیگ ام یا نباید برا بچت چیزی بگیری ...

نمیخواسم خوراکی بگیرم اب میخاسم بچم سه سالشه گریه کرد گفت میخوام خودش برداشت با چنتا چیز دیگه 

بحث هزینش نیست من با همچین آدمایی معاشرت داشتم برا همین کار خوبی کرده نخریده. وگرنه خودم خیلی دل رحم ...

اون بچه فهمید دلیلشو ؟ نه ! مهم اون بچه و دلشه نه مادر بیشعورش . از دفه بعد میتونس معاشرت نکنه باهاشون ولی اون بچه اون ثانیه دلش ممکنه بخواد 

برا بچت لقمه و اب ببر ک چشمش دنبال خوراکی بقیه نباشه . جلو یه بچه دیگ ام یا نباید برا بچت چیزی بگیری ...

حرفتونو قبول ندارم چون اون بچه یتیم که نبوده انسانی نباشه...پدر داره مادرم داره وضعشونم خوبه...

حرفتونو قبول ندارم چون اون بچه یتیم که نبوده انسانی نباشه...پدر داره مادرم داره وضعشونم خوبه...

مگه فقط بچه یتیم بچس ؟ وقتی تو صورت یه بچه دیگ داری یکاری میکنی اون بچه متوجه دلیل رفتارت نمیشه فقط و فقط اون رفتارو جلو چشش میبینه . 

بحث هزینش نیست من با همچین آدمایی معاشرت داشتم برا همین کار خوبی کرده نخریده. وگرنه خودم خیلی دل رحم ...

قرار نیست خرج زندگی اون بچه رو بده!

در هر صورت اصلا خوب نیست که کسی غذا خوردن ما رو ببینه حسرت بکشه ولی ما برامون مهم نباشه

درسته از لحاظ قانون ایشون مسئول نیستن ، ولی از نظر خدا و انسانیت یه چیزای دیگه ای مهمه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋