2777
2789
عنوان

من وسواس دارم .دختر خاهرشوهرم ۱۲ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 140 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورت میشه من هیچ مشکلی نداشتم قبل از ازدواج .؟تمیز بودم اما وسواس نداشتم .بعد از عقدم تا الان که ۵ ...

اوووو

تودیگه خیلی وسواسی😥😥😥

کارش که زشته دختره بی ادب😂

ولی لیوانو بعدش میشوری دیگه

دور که نمینداری دختر☹☹☹

راستی ماهم یه ۱۴ ساله داریم😂

هیکلش دوبرابر منه خیلی درشته

ولی هرچی ام باشه بچه اند☹

ولش کن حساس نباش🌺💋

عزیزم کاری به اون دختر ندارم

اما وسواس واقعا بیماری آزاردهنده ای هست هم برای اطرافیان و بخصوص هم برای خودت

الان شما خونه کسی بری اصلا دست له هیچ لیوان و قاشق چنگالی نمیزنی؟ بالاخره معلوم نیست قبلا چه کارهایی باهاش کردن....

اما ظرف شسته میشه تمیز میشه یکم یخ هم که آب دهنی شده باشه واقعا چیز خاصی نیست بالاخره آب دهن میخوره به لیوان و قاشق و بشقاب و....

خیلی نرماله

نمیگم کار مودبانه ایه تو جمع چیزی بکنی دهنت و بیاری بیرون ولی واقعا کسی رو هم اذیت نمیکنه در حدی که بخوای 6 تا لیوان بندازی دور 

بخدا حق داریم وسواس بشیم.من از بس ادمای کثیف دیدم وسواس شدم

دقیقا ولی دیگ خسته شدم شوهرمو بچمم عاصی کردم

نفسم ب نفستون بنده اهوراوملورین مامان❤خدایا شکرت خانوادمون ۴تایی شد🙏

بشقاب و لیوان یک بار مصرف بگیر اینا اومدن بده بهشون خلاص 

بنداز دور بزار لیس بزنه والا اعصابت خورد نکن ریلکسسسس

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......