2777
2789
عنوان

اگه بچتون خونه کسی از یه میوه بخواد دوتا بخوره میزارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 158 پست
نه بابا خب میخواستم بدونم چندسالش بوده....  ازاین آدمهای چتر بشو خوشم نمیاد بنظر میاد اونا زیا ...

چن بار شده غذا اندازه خودمون سه تا یعنی من و شوهرم و پسرم درست کردم یهو سرزده اومدن بعد متوجه میشه غذا رو گازه ب مامانش میگه من گشنمه چیزی نیست بخورم ول نمیکنه همیجور گشنمه گشنمه من از رو میرم مجبور میشم از غذامون بش  بدم بعد غذا برا شوهرم ک از سر کار میاد کم میاد خیلی پرو شدن یا یه شب پسرشونو گفتن با خودتون ببرید پارک ما هم بردیم هزارتومن جیبش نزاشتع بودن سوار اسباب بازی اینا شد شوهرم حساب کرد 

منم اوایل خونه پدرشوهرم خجالت میکشیدم حتی از تشنگی میمردم نمیرفتم  تو یخچال اب بخورم.الان دیگه ...

خدایی تعارف هم میکنند ولی خصلت خودمه

همیشه توی کیفم کلوچه و بیسکویتت و .. میذارم براز مواقع گرسنگی خودم😀😀

بعد میگن چرا انقدر کم میخوری!!!! اخه تپلی هستم😁😁

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا هم همین مدلین بچش تا میاد خونمون بهرمامانش میگه گشنمه فک کن ما دیوار به دیواریم بیشتر شبا خونمو ...

خواهشا کسی نگه بچه نه ساله چه اشکالی داره چون این دیگه شخصیتش داره اینجوری شکل میگیره وخیلی زشته برا مادر همچین بچه ای،حالا بچه دوسه ساله  میگیم اشکال نداره ولی نه ساله خیلی نوبره اونم هرسری که بیاد اینجوربگه  

منم مامان بابام سخت گير بودن الان يكي از بزرگترين مشكلات زندگيم كمبود اعتماد به نفسه

اوهوم منم تا مدت ها اعتماد ب نفس نداشتم واقعا هنوزم خیلی نیست ولی باز بهتر از قبلم 

اره بابا...همسرم میگه بچه ها مثله نخورده هان😂

من باز نظرم اینه کسی ک تو خونش بریز بپاشه وزیاد میخورن عادت دارن ب خوردن همه جا اما کسی ک نمیخوره حتما خونشونم زیاد نمیخورن عادت دارن ب کم خوری😂😂😂

💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗
چن بار شده غذا اندازه خودمون سه تا یعنی من و شوهرم و پسرم درست کردم یهو سرزده اومدن بعد متوجه میشه غ ...

خدایی قطع ارتباط کن نه برای هزینه برای پررو بودنشون

خیلی راحت طلب هستن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
وا پس من خیلی بی ادب بار آوردم 😂😂😂من سر خوردن اصلا ب بچه هام سخت نمیگیرم تا جایی ک جون داره بخوره ...

کارخوبی میکنی عزیزم. 

واقعا البته بستگی به طرف آدمم داره دیگ. 

ولی من چندتایی از اقوام هستن که میدونم خانوماشون خیلی تو بشقابو نگاه میکنن اونجاها حواسم هست.......  

ولی واقعا بعضی ها بی نهایت مهمان نواز و دستو دلبازن و من هم در حد معمول بدون تعارف از خودم پذیرایی میکنم. 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
اتفاقا از حرصش قشنگ همه چیز بخور.زیاده روی کن.۰😂😂😂 هر چن ادم واقعا تو خونه همچین کسایی دوس نداره ...

میترسم بپره تو گلوم ، همه چیزو رصد میکنه ، دوتا بخوری میگه ۴تا خورد ، به بچه های خودشم رحم نمیکنه ، مثلا میگه پسرم یه کیلو میوه خورد ، کیلویی فلان قدر پول داده بودم ، من که عروسم که دیگه هییییچ

وا پس من خیلی بی ادب بار آوردم 😂😂😂من سر خوردن اصلا ب بچه هام سخت نمیگیرم تا جایی ک جون داره بخوره ...

اتفاقا کار خوبی کردی بچه رو نباید تو خوردن محدود کنی طفلکا مگه چقدر میخوان بخورن.زن عموی من کلا افکار پوسیده ای داره مثلا میرفتیم عروسی عمرا نوشابه اش رو نمیخورد میگفت چی بابا میرم خونه خودمون ی جورایی براش افت کلاس داشت.همیشه فامیل پشت سر مسخرش میکردن.الان چن ۵ ۶ ساله بخاطر همین افکار اشتباهش راجب همچیز هیچکدوم از فامیل باهاش ارتباطی ندارن فقط با دوستاش رفت وآمد داره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
خب اونا دیگ نعمت خدارو حیف و میل کردن والا اعصاب آدمو بهم میریزه اینجوری.....  منم بارها شده ب ...

راستش منم بدم اومد حالا اگه میخورد نوش جونش ولی این یه گاز میزد دوست نداشت مامانش یکی دیگه میداد دستس یا میگفت شکلاتزیاد خورده دیگه بسشه میداد دستش بازی کنه همه رو گاز گازی کرد مجبور شدم بریزم دور

من باز نظرم اینه کسی ک تو خونش بریز بپاشه وزیاد میخورن عادت دارن ب خوردن همه جا اما کسی ک نمیخوره حت ...

نه بچه ها وقتی چیزی ببینن میخوان تا جاییکه بی احترامی و بی ادبی باشه نباید مانع شد ...مثلا نیم خورده میوه بچمون خودم میخورم چون میزبان احتمالا میریزتش

همین دیگه بعضی ها خودشون میترن کسی خونه اشون چیزی بخوره!میرن مهمونی نمیخورن که دیگران هم خونه اشون اومدن نخورن!

بی ادبی یعنی بچه بادست کثیف ومیوه ای که آب ازش میچکه این ور اون ور خونه بره!

نه اینکه عاقل نشسته درخواست میوه می‌کنه!بهش ندی!یه الو‌وچندتاالوکسی پولداریافقیرنمیکنه

چه ربطی داره؟؟ 😕 

ربط داره واقعآ بچه همسایمون اومد خونه دخترم موز زیاد دوس داره چنتایی گذاشتن جلو تلوزیون وخوردن دختره گفت واااای خاله گذاشتی بخوره گفتم ایرادی نداره عزیزم بخور گفت خاله آخه من اگه تو خونه مثلا صبح تخم مرغ بخورم باز بعدازظهر دلم بختد مامانم منو میکشه یا میوه یکی بخورم بیشتر نمیزاره خیلی اعصابم خورد شد وضع شونم خوبه حالا نگی طفلیا ندارن از اونجا شد ک حدس زدم ی عده اینطورن ولی خدارو شکر ن ما نه شوهرم سر خوردن از این فکرای پلید نداریم

💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗