خونه دوستم بودم برامون میوه اوردن پسرم یدونه الوسیاه خورد میخواس پشت سرش یکی دیگم برداره نزاشتم گفتم یکی ،کارم بد بوده ؟پسرم سه سالشه میخواسم یاد بگیره خونه مردم پرخوری نکنه پیش خودشون بگن نخوردن اخه ی بار برام پیش اومد کسی اومد خونمون ظرف میوه مون رو خالی کردند بچه هاش البته نوش جونشون ولی من پیش خودم فکر بد کردم دوس ندارم پشت سر بچم چیزی بگن
منم دخترم سه سالشه خب تا حدودی بهش یاد دادم ولی بازم کار خودش میکنه....تازع میره خونه مامانم تا رسید میگه مامان بزرگ ازمون پذیرایی کن..چون تو خونه خاله بازی میکنه یاد گرفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا به غیر از زشت بودن اون بچه روده هاش میترکه...... چرا مادرش گذاشته بخوره.....
اخه مادرش از اینایی هست که میخواد ویتامین و کلسیم بدنشو تو خونه مردم تامین کنه .دو تا از موزا رو هم مامانه خورد موند دو تای دیگه که اونم اگه برنمیداشتن دختره میخوردش.